Nejste přihlášen/a.
tento program používám přes 4 roky a najednou vytvořený film nepřehraji.ani na PC ani na DVD načte mi akorat uvodní meny a při pkusu o play napiše chyba.
Neví někdo co stím?
To je divny. Co pouzivas za verzi? Mám Pinnacle 14 a mam prblem s tim, ze pokud vytvorim z videa disk, tak mi ve vsech dvd prehravacich hraje normalne. pokud ale vytvorim soubor, a pak ho vypalim, tak uz mi v dvd prehravaci nehraje.
Pro vertigo69 pokud vytvoříš video soubor tak DVD přehrávč to nemusí umět. Už jsem potkal i nové Sony rekordéry, které nechtějí vidět video soubor v MPEG 2 , tedy ten který si sám nevytvořil. Některé přehrávače neumí DivX, MPEG 4. Nechci se tě dotknout, jen se stalo švagrovi když začínal s PC tak obraz disku ISO(z Ulead, Corel, Pinnacle) vypaloval, že prostě tento soubor vypálil na DVD což je nesmysl. Ve vypalovacím programu je třeba najít funkci - vypálit obraz disku, pak je vše OK.
Na přehravači mi najede uvodní meny ,abych si mohl vybrat ktery film přehrat při zmačknuti play to pouze napiše chyba neni bliže specifikovaná.
Když to chci rozjet na PC ptase mě to jakým programem to bylo vytvořeno.
Používam verzi PINNACLE 9,jsem na ní zvyklý
Pro Vertigo 69:
když jsem spokojeny se svým vytvorem tak přejdu do sekce EXPORT VIDEA v levo kliknu na spodni položku DISK v nastaveni pouze měním bud DVD nebo CD podle velikosti zbytek necham na auto. pok probiha renderování a dalši ptakoviny do kterych nezasahuji nakonec se otevře šuplik vypalovačky vložím disk a když se otevře podruhe tak je hotovo ,až do dneška to tak fungovalo přes 4 roky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.