Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze přehrat film vytvořeny Studio Pinnacle

Od: paboz® odpovědí: 7 změna:

tento program používám přes 4 roky a najednou vytvořený film nepřehraji.ani na PC ani na DVD načte mi akorat uvodní meny a při pkusu o play napiše chyba.

Neví někdo co stím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Prozradíš nám, jakou chybu ti to píše?;)

fidonet*
hodnocení

0x

pokud používaš pořád stejný postup, odhaduji chybu ve vytváření disku. Ani tak v kopírování, jako při tvorbě. Zvlašt, když to menu vypíše a dál již nic. Vytvoř jej znovu, zkontroluj všechny vstupní nastavení, a předpokládám, že to pak již bude OK

vertigo69*
hodnocení

0x

To je divny. Co pouzivas za verzi? Mám Pinnacle 14 a mam prblem s tim, ze pokud vytvorim z videa disk, tak mi ve vsech dvd prehravacich hraje normalne. pokud ale vytvorim soubor, a pak ho vypalim, tak uz mi v dvd prehravaci nehraje.

Pro vertigo69 pokud vytvoříš video soubor tak DVD přehrávč to nemusí umět. Už jsem potkal i nové Sony rekordéry, které nechtějí vidět video soubor v MPEG 2 , tedy ten který si sám nevytvořil. Některé přehrávače neumí DivX, MPEG 4. Nechci se tě dotknout, jen se stalo švagrovi když začínal s PC tak obraz disku ISO(z Ulead, Corel, Pinnacle) vypaloval, že prostě tento soubor vypálil na DVD což je nesmysl. Ve vypalovacím programu je třeba najít funkci - vypálit obraz disku, pak je vše OK.

hodnocení

Na přehravači mi najede uvodní meny ,abych si mohl vybrat ktery film přehrat při zmačknuti play to pouze napiše chyba neni bliže specifikovaná.

Když to chci rozjet na PC ptase mě to jakým programem to bylo vytvořeno.

Používam verzi PINNACLE 9,jsem na ní zvyklý

Pro Vertigo 69:

když jsem spokojeny se svým vytvorem tak přejdu do sekce EXPORT VIDEA v levo kliknu na spodni položku DISK v nastaveni pouze měním bud DVD nebo CD podle velikosti zbytek necham na auto. pok probiha renderování a dalši ptakoviny do kterych nezasahuji nakonec se otevře šuplik vypalovačky vložím disk a když se otevře podruhe tak je hotovo ,až do dneška to tak fungovalo přes 4 roky

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Předpokládám,že ten výtvor je uložený i na PC.Jde spustit ze složky?

hodnocení

pro CEPL.

Nevim co přesně mysliš ze založky .ve studiu jako nahled ho dovedu spustit .Včera jsem skusil v exportu misto Disk vytvořit AVI ten se uložil do PC a programem AVS media jsem ho spostil tedkom skusim vypalit na RW a jestli pujde v DVD přehravači

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]