Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytisknout historii zpráv z ICQ?

Od: icekvecko odpovědí: 2 změna:

Ahojky, jak vytisknu historii veškeré komunikace z ICQ? Přímo z programu to nejde. Vím, že se zprávy ukládají do souboru message.mdb

Access mi to neotevře, tak jsem stáhl mdb viewer plus, tím se to sice otevře, ale nic to neřeší, když to převedu do jiného formátu je to celé rozhozené a v podstatě nečitelné. Z toho prohlížeče to také nejde vytisknout, teda tisk jde, ale je to rozhozené a chybí tam ty zprávy.

Poradíte, jak otevřít a poté vytisknout zprávy, aby tam byl aspoň čas zprávy a její text? Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Já bych je zkopíroval do Wordu, a nebo bych to vyřešil pomocí screenů.

luciferkaa*
hodnocení

0x

mně to jde normálně když si otevřu historii, pak dám ctrl+p, tak se mi to všechno krásně vytisklo, nebo pak dát ctrl+a a vložit do wordpadu a vytisknout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]