Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ při zapínání počítače

Od: macek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den můžete mi prosím někdo poradit jak si mám ICQ schovat,aby se mi nezobrazoval vždy při zapnutí počítače prosím o přesný postup jak na to děkuji.

doplněno 03.06.10 10:57:

Ted jsem si zapla ICQ najela na moje nástroje -nastavení-přihlásit a dala pryč fajfku u otevřít při spuštění windows.Počítač jsem restartovala a znovu se mi to ICQ ojevilo můžete mi poradit jak to udělat,ay se při zapínání ICQ taulka neobjevovala děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

3x

*jasne*ICQ7 - nabídka-moje nástroje-nastavení-přihlásit - a pokud je zaškrtlé pole "otevřít při spuštění systému Windows" tak dát fajfku pryč;)

8976*
hodnocení

2x

icq - zobrazí se - klikněte na hlavní/ vlevo nahoře/a zase vlevo nahoře obecné a tam jen zaškrtáváte - váš případ v obecných jen odstraníte zaškrtnutí...

re*
hodnocení

0x

Můžete zkusit www.meebo.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]