Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OUT OF RANGE

Od: michal* odpovědí: 2 změna:
DOBRY DEN
zakoupil jsem nový LCD monitor BENQ
nastavil sem si rozlišení na 1920x1080 ,32 bitů, 100Hz.
v "monitor- vlastnosti" jsem taky nastavil obnovovací kmitočet na 100Hz.
(max.bylo ale 75Hz )!
po restartování PC mi monitor již nenaskočil, a píše mi to hlašku "out of range"
PLS,poradí mi někdo jak to napravit? nevím si s tím rady. ( grafická karta ATI RADEON 9600)
dostanu se max.do biosu,popř.mohu i na hardisk ( jako slave ) ale nevím kde bych nastavení smazal ,přepsal ,obnovil předchozí...
děkuji Michal

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proc 100? Jdi do nouzového režimu a ve správci zařízení odstraň grafiku. Pak ti to najede i v normalnim rezimu. A nebo připoj klasicky crt monitor ktery by to snesl, což taky neni každý

hodnocení

0x

Pokud máte MS Windows, tak ještě před načítáním operačního systému stiskněnte klávesu F8, pomocí které se dostanete do výběru režimu spuštění (Nouzový režim apod.), zde vyberte VGA mód. Nevím, co máte přesně za OS, zde jsou možnosti, co vybrat:

XP: Enable VGA mode

Vista: Enable low-resolution video (640x480)

Windows se spustí v rozlišení 640x480 při frekvenci 60 Hz, potom můžete klasicky změnit rozlišení/frekvenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]