na liště pravým, zvolit odemknout hlavní panel, natahat si tam ikony a poté si panel zase zamknout. Tomu kam je chceš se říká panel pro snadné spuštění.
Dokumenty uděláte tak že je levým tlačítkem přetáhnete na tu lišti vedle startu.Musím se vám tam objevit taková černí linka ta vám znači kde to bude.Mnoho úspěchů René faktor
Luis opravdu na spodni listu dostanes JAKYKOLI program, soubor nebo treba obrazek. Ja jich tam mívám cca 120. Ted po nové instalaci asi jen 70, ale to bude otazka týdnů. Pokud tam dokumenty nebo malovani nemáš, je to jen špatným postupem, který děláš.
V jedné z odpovědí je napsáno, že musiš odemknou listy - je to blbost!. Jen si vemeš ten program, kterým to pouštíš do myši, a odtahneš ho na lištu dole a pustíš. On se Tě ( ten lištový program ) optá, zda přenést, zkopírovat, nebo jen udělat zástupce. Ty si tam dělej zástupce.
p.s. nejsem pitomec ( pro vysvětlenou ), že tam mám tolik nefunkčních odkazů .. je to způsobeno, novým nainstalovaným Windowsem a ještě nedoinstalovanými programy
fidonet*
JO, ještě pro vysvětlenou, proč to mám dole. Okno mám čisté a nemám tam ani jednu ikonu. To mám jako dekoraci podle nálady, a tam IKONY prostě nechci
Aspoň jak ho mám dostat na plochu?.?.? Potom už bych to měl zvládnout .
sondaw*
Najdi si umístění aplikace mspaint v Počítač>disk C>Windows>system32, klikni na soubor pravým myšítkem a dej Odeslat>Plocha (Vytvořit zástupce) nebo jako mám já - Přidat k nabídce Start
Mít tolik ikon na spodním panelu, jako má kolega, tak mne trefí Také mám plochu prázdnou, na spodním panelu mám jedinou složku, ve které jsou zástupci všech programů, které nejvíce používám nebo potřebuji. Mám tedy prázdnou jak plochu, tak hlavní panel
doplněno 01.06.10 11:00:
Ještě mne napadá, jestli máš povolený panel Snadné spuštění - pravé myšítko na hlavní panel>Panely nástrojů>označit Snadné spuštění
Nejdřív se chci omluvit že sem nereagoval. Od včerejšího večera mi poradte.cz nešlo . Sondaw to co my píšeš jsou dokumenty. Ty už mám vyřešený teď bych potřeboval to MALOVÁNÍ.
fidonet*
Luis opravdu na spodni listu dostanes JAKYKOLI program, soubor nebo treba obrazek. Ja jich tam mívám cca 120. Ted po nové instalaci asi jen 70, ale to bude otazka týdnů. Pokud tam dokumenty nebo malovani nemáš, je to jen špatným postupem, který děláš. V jedné z odpovědí je napsáno, že musiš odemknou listy - je to blbost!. Jen si vemeš ten program , kterým to uchopíš do myši, a odtahneš ho na lištu dole a pustíš. On se Tě ( ten lištový program ) optá, zda přenést, zkopírovat, nebo jen udělat zástupce. Ty si tam dělej zástupce. LUJS tohle je jasný návod. Slovo program nahrad slovem MALOVANI ono to funguje pořad stejně doplněno 01.06.10 15:21: nějak to dnes blbne, mělo byt nakopírováno jen tohle : Jen si vemeš ten program , kterým to pouštíš do myši, a odtahneš ho na lištu dole a pustíš. On se Tě ( ten lištový program ) optá, zda přenést, zkopírovat, nebo jen udělat zástupce. Ty si tam dělej zástupce.
To je zajímavýýýýý .Teď sem kliknul pravým myšítkem na Malování a zmáčkl Odeslat -Plocha (vytvořit zástupce) a vida byl na ploše. No a dát ho na spodní lištu už nebyl problém. Všem moc děkuju!.!.!
fidonet*
.) je fajn, ze jsme mohli pomoci . Neděkuj -pošli Bodíka
sondaw*
Tohle jsem ti ale přece psala, nepsala jsem nic o Dokumentech, cituji: Najdi si umístění aplikace mspaint v Počítač>disk C>Windows>system32, klikni na soubor pravým myšítkem a dej Odeslat>Plocha (Vytvořit zástupce) nebo jako mám já - Přidat k nabídce Start
Sondaw, právě že když sem provedl tenhle postup,, Najdi si umístění aplikace mspaint v Počítač>diskC>Windows>system32, klikni na soubor pravým myšítkem a dej Odeslat>Plocha (Vytvořit zástupce) nebo jako mám já - Přidat k nabídce Start ". Když sem na to na ploše kliknul tak se mi otevřely dokumenty. To nevadí .
Sondaw píšeš ,, Také mám plochu prázdnou, na spodním panelu mám jedinou složku, ve které jsou zástupci všech programů, které nejvíce používám nebo potřebuji ". Chtěl sem se tě zeptat jak si to udělala?.?.?
sondaw*
Jednoduše si třeba na ploše vytvoř složku a pojmenuj Zástupci (třeba). Najdi si program, který často spouštíš, klepni na jeho ikonu pravým myšítkem a dej vytvořit zástupce, kterého do té složky přesuneš. Stejně pokračuj u všech programů, jejichž zástupce tam chceš mít. Potom si můžeš u té složky změnit ikonu a složku přesuneš dolů na panel. Tím pádem nemusíš mít na ploše nic a stejně tak máš na hlavním panelu "uklizeno", osobně tam mám jen ikony pro restart a vypnutí počítače, ikonu Zobrazit plochu a ikonu složky Zástupce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.