Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, plánuju stěhování do podnájmu a potřebovala bych připojení k internetu. Bohužel se v tom vůbec nevyznám, protože doma má všechno ošéfované brácha, takže já jen zastrčím kabel do počítače. Ale poradit mi neumí.
Jde o to, že budu bydlet v určitém bytě třeba jen 3 měsíce a pak hrozí, že se zase budu stěhovat. A i kdybych bydlela v jednom bytě rok, tak reálně hrozí, že si nemůžu nějak zajistit adsl, protože jak se tak dívám, všude mají smlouvy na rok nebo dva a závazky atd. V bývalých podnájmech jsem to vždy tak měla, že majitel nedovolil sepisovat smlouvy na jeho adresu s operátory nebo zřídit linku. Ale v té době jsem bydlela kousek od rodičů a nebyl problém kdykoli tam skáknout přečíst mejly atd.
Potřebovala bych prostě připojení, které není vázáno na adresu, ale jen na mě, buď úplně bez smlouvy nebo já prostě nevím. Něco jako je internet v mobilu, akorát rychlejší. Napadlo mě wifi, ale jediný provider, kterého jsem našla, má taky jen tarify s měsíšní platbou.
Existuje nějaká možnost, kterou jsem nenašla? Aby to mělo rozumné FUP, rozumnou rychlost, sleduju často videa na YT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.