Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám odělat obrázek stránky?

Od: luckapucka* odpovědí: 5 změna:

Prosím potřebuji poradit už jsem to tady jednou viděla jak byla fotka internetové stránky a zakroužkováné červeně co dotyčný potřeboval označit ...o to mi nejde potřebuji vědět jak mám udělat nebo spíš uložit "fotku" té dotyčné stránky díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

fotku stránky uděláš tak, že zmáčkneš klávesu PrtScr v horní řadě vpravo, tím se ti zkopíruje do schránky. Potom přes Start - všechny programy - příslušenství - malování, otevřeš to malování, klikneš nahoře na Úpravy a v nich na Vložit. Ze schránky se ti zkopíruje ten obrázek stránky. A tam použiješ nějaký nástroj na kreslení či malování, buď pero nebo štětec nebo sprey nebo čtverec nebo elipsu, jen dole si musíš zvolit barvu toho kreslení. Nakreslíš a označíš, dáš uložit...a je to.

luckapucka*
30.05.10 22:10
hodnocení

díky*pusa*

hodnocení

2x

ještě obrázek

Jak mám odělat obrázek stránky?

hodnocení

1x

zapomněl jsem stlačit Prt Scr toho malování, tak ještě jednou

Jak mám odělat obrázek stránky? #2

jip*
hodnocení

0x

Aklivní okno zkopíruješ užitím Alt+PrintScreen, do dokumentu ho vložíš Ctrl+V

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]