Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s aktualizacema programů.

Od: resl* odpovědí: 19 změna:

Ahoj mám problém s aktualizací windows vista 32 originál kod chyby 80040154 a zároven se neaktualizuje norton internet security 2010 (s platnou licencí koupeno). DĚKUJI ZA RADY.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Asi vir.Pohledej v rubrice.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* #aktualizace

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Ještě můžeš zkusit stáhnout opravu tohoto problému;)

dcclifecare.com/...

Jinak GOOGLE je šikulka:) google.cz/...

resl*
hodnocení

Bohužel regcure mi nepomohl pořád to nejde aktualizovat.

resl*
hodnocení

poradí mi někdo?

doplněno 29.05.10 19:46:

pc jsem pročistil avirou,avg,nod32 a nic takže čím to může být?

sondaw*

Zkus ještě Malwarebytes Antimalware, nainstaluj, stáhni aktualizace, přejdi do nouzového režimu (restart PC a než naběhne logo windows, stiskni klávesu F8). V nouzovém režimu udělej hloubkovou kontrolu počítače

www.malwarebytes./...

resl*
hodnocení

zatím děkuji malwarebytes jsem stáhnul a aktualizoval a ted beží kontrola určo dám vědět jestli se to povedlo.

doplněno 30.05.10 00:06:

NIC TO NENAŠLO DALŠÍ NÁPADY?

doplněno 30.05.10 00:07:

Mám někam volat nebo reklamovat?

resl*
hodnocení

Bohužel asi nikdo mi neporadí?

resl*
hodnocení

přidám foto

Problém s aktualizacema programů.
resl*
30.05.10 11:00
hodnocení

a další

Problém s aktualizacema programů. #2

hodnocení

0x
resl*
hodnocení

pečlivě jsem vše prostudoval řídil jsem se podle pokynů a nic pořád nic. Pc se mi nechce reistalovat.

No dobře, tak tedy dál: google.cz/...

Na každém odkazu něco je...třeba tady vistax64.com/... doporučují vypnout windows defender

No a tohle taky neni špatné, to zkus: benosullivan.co.uk/... sice je tam trochu jiná definice chyby, ale číslo je stejné

resl*
hodnocení

Mavericku díky za snahu ,ale nic instaloval jsem všechny programy ,uniblue registry ,ccleaner,regcure,slow-pc fighter,advanced system atd ale žádný mi nepomůže.

Nešlo o programy, ale o postupy...

resl*
hodnocení

asi jsem něco smáznul ,ale nejsem si vědom.

sondaw*

Jestli to nebude tím, že používáš celkem dost programů na čištění. Navíc třeba AdvancedSystem Care bych zrovna nedoporučovala, posledně kamarádovi tak rozhodil systém (není žádný začátečník), že nebýt zálohy Acroniem, čekala ho reinstalace systému. Aby mi nehlásal bludy, protože jsem program také zkoušela, udělal novou zálohu systému a opět zkusil čistit tímto programem - stejný výsledek. Takže "letěl" i z mého PC a čistím jen pomocí CCleaner

resl*
hodnocení

Mám acronis true image 2009 se zálohou pc jak můžu bez problému obnovit zálohu? A jak dlouho to potrvá?

marenka*

Sondaw, mám stejnou zkušenost. Jako notorický lajdák bez záloh jsem došla až k přeinstalaci. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]