Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web e-shop - tvorba, dostupnost

Od: skaceljan odpovědí: 2 změna:

Chtěl bych si zřídit takový malý e-shop,svoji doménu mám a zatím tam mám jen takové jednoduché stránky,dělal jsem si je sám.Existuje nějaké řešení e-shopu,které je k dispozici levně nebo zdarma?Nemá smysl,abych si něco zdlouhavě tvořil od nuly sám (kdysi jsem trochu programoval v Pascalu,ale to je úplně jiný styl práce)nebo si to nechal dělat na klíč od nějaké firmy,je toho všude plno a moc se to od sebe neliší,jde mě o to "jádro" s přihlašováním, košíkem a tak, omáčku okolo s grafikou bych si nějak dodělal,existuje něco jako "modul", který si pořídím,v nějakých základních věcech doupravím a dal by se rovnou umístit na stránky?Říkal mi známý o nějakém opensource produktu,ale že je prý hodně moc konfigurovatelný a složitý,to se mi moc nelíbí. Děkuji za tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

Těch "opensource produktů"je na výběr více, seznam např. zde: php.opensourcecms.com/...

Osobně doporučuji např. OpenCart nebo Prestashop, nejsou to systémy složité na instalaci ani obsluhu, jsou moderní a nestále vylepšované.

rendik14*
hodnocení

0x

Já mám své stránky (blog - www.multimix.ipro/...) na www.iprostor.cz na této adrese si založ své stránky a můžeš začít.Své produkty si nafoť a dej si je do fotogalerie a potom jen do rubriky produkty.A to nejlepší je to celé ZDARMA takže tedy na www.iprostor.cz .Mnoho úspěchu přeje Renda Faktor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]