Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenosti?

Od: knopka* odpovědí: 7 změna:

i-doser.nolimit.cz/... Jen mně to zajímá jestli to fakt funguje.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Moc tomu nevěřím, ale budiž... kdyby to tedy fungovalo, tak už popis jak vás to dostane do transu, jiné nálady atd.. *sok* Ještě je napsáno, že budete potřebovat dávku větší a větší. Dobrá, co pak budete dělat se závislostí? *zed*Ráno se člověk probudí, bez nálady, venku hnusně a musí do práce. Vezmete si sluchátka a najedete si na Idoser, práce počká? Přijdete unavení z práce, a místo obvyklých aktivit nasadíte sluchátka a dobrý? Jestliže to opravdu funguje, tak bych do toho nešla. Já teda ne, zažila jsem si svoje a vím o čem mluvím.

Mařenko naprostý souhlas . *palec*

sondaw*

Také souhlasím, proto jsem to ani nezkoušela, i když to údajně funguje

sondaw*
hodnocení

0x

Vlastní zkušenost nemám, jen od kamaráda, který to vyzkoušel a tvrdí, že to fakt funguje

knopka*
hodnocení

Já jsem viděla i videa na youtube tak mně to tak nějak zaujalo *zed* ,jak jinak *bzum* .Ale bojím se.

knopka*
hodnocení

No nedalo mi to,prostě jsem to zkusila *zed*.Musím říct že mně po chvíli tak začala bolet hlava až mi bylo na zvracení *blee*,tak jsem si řekla dobře mi tak *bzum*:D.

papene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]