Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Browser configuration utility

Od: fidonet* odpovědí: 3 změna:

Při konfiguraci a instalaci nových programů, do nového PC se mi stále rve na povrch a požaduje připojení va firewalu tato utilitka :

browser configuration utility / bcu.exe

Říká to někomu něco? je to malware? Nebo něco horšího? potřebuji to do Winů, nebo to jen vypnu a smažu jako vždy?

děkuji ra rady .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle informací z internetu jde o "bezpečnou "aplikaci a můžeš ji povolit.

Cesta ke spuštění má týt tato:

C:Program Files (x86)DeviceVMBrowser Configuration UtilityBCU.exe

Další info zde:

file.net/...

fidonet*
hodnocení

.)) v angličtině ... vím, moje chyba, že mi není 20 a nemám anglickou průpravu, ale anglický odkázaný txt mě o ničem nepřesvědčil. Budu věřit Tvému závěru, že utilitka je bezpečná. Já ale celé roky reguloval registrami co pustit a co ne. Jedu opět a stále na XP a tuhle utilitku hned dva dvy po instalaci jsem nikdy nezaznamenal. K čemu má asi sloužit? který program ji používá a proč se cpe přes firewall na NET?

zopper

Jedná se o utilitu od Gigabyte. Teoreticky by měla být neškodná, ale moje zkušenost je, že v práci přetěžovala síť nesmyslnými packety bez viditelného užitku. Takže to všude mažu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]