Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám zajímavý úkaz na www.aukro.cz. Když jsem na těchto stránkách,požaduje ,abych se přihlásil do políčka,které poskytuji k prohlédnutí.Pro zajímavost jsem zaregistrovaný na Aukru,mám Vistu,prohlížeč Opera a zvláštní je,že na IE se to neobjevuje. Co to může být?Děkuji za kvalifikovanou odpověď.
No cvakni jen to okno (alt+prtscr) a nech tam hlavně ten server na který se to chce hlásit. Podle toho co jsem rozluštil se bude jednat o přihlášení na router, tedy přijde mi to jako heslo pro připojení k netu páč tak máš nastavený router. Ale to je jen odhad.
Jak si představuješ kvalifikovanou odpověď? Třeba něco ve stylu, Dobrý den, děkujeme za vaši žádost o servisní zásah. Naše hodinová taxa na testování závady je 300kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.