Nazdar všem, používám Nero 7. Když vypaluju vyšší rychlostí, tak mi to přeruší vypalovaní, že se nezdařilo. Když snížím rychlost, tak se to většinou povede. Teď jsem zkoušel vypálení MPtrojek, tam mám rychlost 40krát. Samozřejmě mě to zase přerušilo. Ale nevím, kde bych tam snížíl rychlost, pomůže někdo? Dík.
Doporučuji vypalovat Audio CD rychlostí 8x a datová CD 16x. Při vyšších rychlostech se dosáhne jen minimálního zkrácení doby vypalování. Když klikneš na to políčko kde je u tebe 40x, tak se ti rozbalí seznam rychlostí.
Sice to řikám vždycky nerad ale sedmičková řada dělá zatim víc problémů než užitku, doporučil bych raději návrat k šestkové verzi,protože záhy se objeví určitě další problémy, krom toho proč nevyužít support Ahead?
karbi02*
No ty rychlosti se mi rozbalujou při běžným vypalování CD i DVD. Ale teď jsem vypaloval MP3 kdy jsem udělal seznam skladeb ze složky a tam právě ta rychlost šla automaticky a není tam výběr... Jinak je tady zmínka o support Ahead. Jsem prakticky laik, takže co to je?
Verzi 7 z výše uvedených důvodů nepoužívám talže nevím, jak je to tam s automatickým nastavením rychlosti vypalování, ale když se vypaluj mp3 soubory jako audio cd, tak se tam rychlost dá nastavit normálně. Support Ahead je technická podpora produktů firmy Ahead, tedy Nera. Více zde: www.nero.com/en/Support.html
karbi02*
No právě že při vypalování audio CD jde nastavit rychlost a taky jí tam nastavit musím, protože tam mám ten samej problém, a když to zpomalím, tak se mi to většinou podaří. Ale já jsem vypaloval MP3 CD a tam to nastavit jako u audia nejde. Naběhla automaticky vysoká rychlost. Já jsem to zkoušel podruhý najít, ale nejde to.
karbi02*
Jinak technická podpora je dobrá, ale já neumím anglicky ani slovo.
Myslim to vážně- nainstaluj si šestku a máš po problémech... Jinak pokud ti jde o mp3 cd tak to vlastně nejni nic jiného než obyčejné datové cd a na něj se nahrajou mp3, nevim proč sedmičková verze má takhle zvlášť volbu zvlášť když jak vidim ani neběhá pořádně a zbytečně to mate lidi...
Jo a když bys tu sedmičku odinstalovával tak nejlépe třeba totaluninstalerem páč ti tam může nechat bordel- zrovna nedávno jsem to tu s někym řešil,kdyžtak bych ti to našel
karbi02*
To Maverick: Tak to je s křížkem po funuse. Tu sedmičku už jsem odinstaloval. Dal jsem tam šestku a uvidím, dneska už na to prdím. Ten total unistal jsem si nainstaloval tenhle tejden, tak jsem to s ním zatím nedělal. Jde přes něj jenom něco naistalovat, ale tlačítko odinstalovat mi nereaguje, asi nevím jak na to. Jestli můžeš, tak se prosím koukni, co to tomu člověku dělalo, abych věděl, co mě čeká. Zatím dík.
Nechci tě ztrašit,třeba to u tebe bude v pohodě,ale kdyžtak je to zde: Nechci tě ztrašit,třeba to u tebe bude v pohodě,ale kdyžtak je to zde: vypis.php3?id=4&i/...
doprčic ja jsem to obratil a původně vložil odpověď jinam
karbi02*
Tak tam mám tu šestku, ještě jsem si stáhnul firmware k vypalovačce a je všechno v poho. Takže díky za rady. Karbi02
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.