Nejste přihlášen/a.
používám Nero 7. Když vypaluju vyšší rychlostí, tak mi to přeruší vypalovaní, že se nezdařilo. Když snížím rychlost, tak se to většinou povede. Teď jsem zkoušel vypálení MPtrojek, tam mám rychlost 40krát. Samozřejmě mě to zase přerušilo. Ale nevím, kde bych tam snížíl rychlost, pomůže někdo?
Dík.
Jinak je tady zmínka o support Ahead. Jsem prakticky laik, takže co to je?
Support Ahead je technická podpora produktů firmy Ahead, tedy Nera. Více zde: www.nero.com/en/Support.html
Myslim to vážně- nainstaluj si šestku a máš po problémech... Jinak pokud ti jde o mp3 cd tak to vlastně nejni nic jiného než obyčejné datové cd a na něj se nahrajou mp3, nevim proč sedmičková verze má takhle zvlášť volbu zvlášť když jak vidim ani neběhá pořádně a zbytečně to mate lidi...
Jo a když bys tu sedmičku odinstalovával tak nejlépe třeba totaluninstalerem páč ti tam může nechat bordel- zrovna nedávno jsem to tu s někym řešil,kdyžtak bych ti to našel
Tak to je s křížkem po funuse. Tu sedmičku už jsem odinstaloval. Dal jsem tam šestku a uvidím, dneska už na to prdím. Ten total unistal jsem si nainstaloval tenhle tejden, tak jsem to s ním zatím nedělal. Jde přes něj jenom něco naistalovat, ale tlačítko odinstalovat mi nereaguje, asi nevím jak na to. Jestli můžeš, tak se prosím koukni, co to tomu člověku dělalo, abych věděl, co mě čeká.
Zatím dík.
Nechci tě ztrašit,třeba to u tebe bude v pohodě,ale kdyžtak je to zde: Nechci tě ztrašit,třeba to u tebe bude v pohodě,ale kdyžtak je to zde: vypis.php3?id=4&i/...
doprčic ja jsem to obratil a původně vložil odpověď jinam ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.