Nejste přihlášen/a.
Já to shrnu Vše dnes koupené nové bude VZDY vyhovovat tvému skromnému použití, které jsi vypsal. Bude to zvládat DVD, Převody filmů i hudby, internetové hry typu WOW, hry ofline většiny druhů, internet ani zdaleka nedohlédne možnostem PC. Bud´v klidu! Příjemné prožitky s novým PC .. p.s. já právě ted´taky instaluji nové, po té co mi staré zabil před 14 dny blesk
)
HD video to zvládne ale na náročné hry to moc nebude. A nekupuj zdroj Eurocase; 200 W je málo a do budoucna nepoužitelné.
Integrovaný procesor -brzy zjistíš,že nestačí.
Integrovaná grafika -to jisté.HDD větší.Cache řekl Spider.Jesli bude podporovat 4GB paměti?
Postavit PC je vzrušující práce,ale když to nepojede nevím.
Když vidím tuhle otázku, nedá mi abych se nezeptal. Jsou všechny bedny uvnitř stejné? I ty starší?
doplněno 27.05.10 18:57:Bednou myslím skříň.
Nejsou, skříní je několik druhů. Pro běžné PC se používá skříň s označením ATX, podobně jako je označen formát základní desky. Další formáty jsou:
Aha. Kde bych v kompu našel info o tom jak se všechny moje porychtunky v bedně jmenujou a jaký jsou to typy?.?.?
Ještě bych se zaptal jestli by mi tam jela na nejmenší efekty třeba hra The Saboteur nebo Assassins creed (1 nebo 2)? Ta deska má ION ale nevím jestli to bude zvládat.
Tak to je ale jina, než jsi psal na začátku Takže začneme jinak : Co potřebuješ :
Bedna tedy Case - vyber podle lodiček přítelkyně, nebo barvy pokoje nebo proste jen černou, ale hlavně MIDI. Nekupuj se zdrojem pokud nebude specialní vyhodna cena
Zdroj koukej, ja měl už v roce 2000 zdroj 350W a jak sjme přešel na 6xHDD jsem zakoupil 500W . Ted mám novy PC ( stary vyhořel ) a koupil jsme 550W . Pokud chceš živit hry a tedy grafiku, k tomu 1x HDD a DVD mechaniku, neber nic pod 350W. Pokud bude cena za 400W jen o 100 kč vyšší, ber vyšší
Deska jen vol dle sympatie k Pentiu nebo AMD , zaleží jen an Tobě. Ja nikdy AMD nevzal, ale to je jako že nemám rád Ferrari,a fandím proti nim. Oboje jsou TOP značky. Jen zauvažuj nad počtem PCI slotů a dalšími, které chceš časem použít
Procesor min na hry dualCore , vybere podle ceny a nadcšení. Doporučuji min 2GHz to už bude PC za Tebou i panáčkovat. Ne sice špičkově, ale super dobře
Paměti zaleží také na operačním systému, ale pokud dáš min 2GB RAM bude to dostačující
HDD dle chuti a velikosti . Já mám ted´4xHDD ( 2,25 TB - časem se to zaplní ) V roce jsme za 6,500 korun koupil 128 MB a myslel jsme , že to NIKDY nezaplním. Dnes by se mi na to nevešlo pomalu ani 40 mp3
Grafická karta bud´ integrovaná, ale počítej , že to zatěžuje procesor, paměti i chip. Čim lepší hry, tím víc to pocítíš. Doporučuji externí.
Ono záleží, a to se VZDY ptám jako první KOLIK chceš zainvestovat, Druhá otázka co, od toho očekáváš. Za 10,000 se dá koupit pěkně fungující sestava. Za 16,000 dobře naladěná : kde ti můžou běžet najednou i tři hry. Mě na tom PC z roku 2000 běžely najednou 3 videa a nesekaly se. Jen to umět vyladit a mít něco v bedně ( měl jsem 2,4 P4, 4 GBRAM a 128bit/256RAM ATI )
Ono hrat hru na ořezane efekty uplně na nulu, kde každá akce má několik vteřin zpoždění, k tomu nečekané PING ... abys za 3 měsíce nelitoval, žes nedodal 2000 korun a mohl jsi mít mnohem lepší výkon. Mít Anti-Aliasing na nule a koule co vypadají jako krychle NENI TO PRAVE ořechové
Ovšem, pokud to máš jen na studijní účely, s tím že zahraješ poker online, nemusíš se ničeho obávat ...
nechci ti lhát ale osobně si myslím že AC a saboteur si s tím moc neužiješ něříkám že by ti to nešlo ale obě hry mají opravdu pěknou grafiku a to mam jenom přetaktovanou 8800 GT a s ION by si si efektu,detailu asi moc neužil a myslim například taková GT 220 by postačila cena se pohybuje tak cca 1300-2000.
Díky. Možná si časem pořídím nějákou lepší grafiku. PCI-express x16 to má takže to bude v pohodě.
To opravdu máte doma tak málo místa a nevešl by se vám ke stolu normálnější case? Za tuto miniaturu dáte stejné peníze jako za průměrné PC. To překoná tuto minisetavičku ve všech směrech a nebudete mít žádné problémy s následným doplněním o další věci. Vaše minipc bude pro externí GK procesorově slabé.
já třeba mám málo místa, nebot´ stul přesně licuje se skřímí a není místo. Vyřešil jsem to dvěmi konzolami a mám PC ve výšce cca 140 nad zemí, z boku zavěšeno na skříni. Tedy ono pohodlně stojí na těch dvou konzolích. Výhodou je, že nikdo na to nikdy nešlapne, nekopne, děti nepomačkají, pes nepočůra ..
souhlasim hlavne s tim procesore hodli by se nějake aspon 2 jadro treba C2D aby to vyuzilo potencial grafiky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.