Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám problém. Nedávno jsem koupil novou grafickou kartu Nvidia gts 250 1Gb namontoval, vyndal televizní kartu kvůli místu a nainstaloval nejnovější ovladače na kartu. Jenže přestal jít zvuk, ať už na výstupu ze zákl. desky nebo z monitoru prostě nic. Počítač hlásí že nemám připojen mikrofon přestože připojen je. Ten samý problém mám u konektoru PS/2. Myslíte že by zvukový problém vyřešila zvuková karta? Předem díky. Mám 1gb ram a 1,9GHz dvoujádro. Deska P5LD2 SE
zkuste reinstalovat ovladače chipsetu nedávno jsem řešil podobný problém a reinstalace chipsetu to vyřešila.. chipset řídí mimo jiné datové sběrnice, takže tím to klidně může být..
tady jsou k dispozici vsechny ovladace: asus.cz/...
doporučuji tedy přeinstalovat ten chipset
jaký používate OS?
doplněno 08.02.13 18:18: na stránkách výrobce desky k tomu chipsetu musí být ovladač ke stažení.. případně ze stránek intelu
zkuste ještě zkusit přeinstalovat ovladače té zvukovky. Port: zkuste se podívat do biosu, jestli máte port PS2 povolený
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.