Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční vývody ze zákl. desky

Od: mrborecek25* odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Mám problém. Nedávno jsem koupil novou grafickou kartu Nvidia gts 250 1Gb namontoval, vyndal televizní kartu kvůli místu a nainstaloval nejnovější ovladače na kartu. Jenže přestal jít zvuk, ať už na výstupu ze zákl. desky nebo z monitoru prostě nic. Počítač hlásí že nemám připojen mikrofon přestože připojen je. Ten samý problém mám u konektoru PS/2. Myslíte že by zvukový problém vyřešila zvuková karta? Předem díky. Mám 1gb ram a 1,9GHz dvoujádro. Deska P5LD2 SE

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste reinstalovat ovladače chipsetu :) nedávno jsem řešil podobný problém a reinstalace chipsetu to vyřešila.. chipset řídí mimo jiné datové sběrnice, takže tím to klidně může být..

doplněno 08.02.13 18:00:

tady jsou k dispozici vsechny ovladace: asus.cz/...

doporučuji tedy přeinstalovat ten chipset

mrborecek25*
hodnocení

Mohl by jste mi poslat odkaz? Nemohu najít ovladače na intel lakeport i945p.

jaký používate OS?

doplněno 08.02.13 18:18:

na stránkách výrobce desky k tomu chipsetu musí být ovladač ke stažení.. případně ze stránek intelu :)

doplněno 08.02.13 18:24:

zkuste ještě zkusit přeinstalovat ovladače té zvukovky. Port: zkuste se podívat do biosu, jestli máte port PS2 povolený

mrborecek25*
hodnocení

OS windows 7 32bit

mrborecek25*
hodnocení

Zvukouvou kartu jako takovou v pc nemam ale na w7 neni na internetu podpora. zkusim ještě ten bios.

mrborecek25*
hodnocení

Ovladače nainstalovány ale zvuk stále nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]