Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Procesor neustále pracuje

Od: ladefeto* odpovědí: 13 změna:

Zdravím, můj procesor pracoval v pořádku, 2,26Gh, v klidovém stádiu nepracoval vůbec, ale když se podívám na diagnostiku teď, vidím, že procesor je zatížený , včera to bylo kolem 80%, dnes cca okolo10-20%, vyčistil jsem jakékoliv procesy co by to mohly zvyšovat, je pravda že včera běžel rezidenční štít AVG z nějakého důvodu na 50% procesoru. Po přeinstaování, zrušení všeho možného a odinstalace asi 10-ti programů, včetně vrácení do starého bodu obnovi to teď neustále něco dělá, nechal jsem to celý den kdyby náhodou nějaký test, ale ne, v nouzovém režimu to běží normálně, bez jakékoliv činnosti, ale v normálním rozhraní to pořád zpomaluje aplikace, i jsem zkoušel postupně ve správci úloh odejímat různé funkce. Zřejmě něco běží na pozadí. Poradil by mi s tím prosím někdo.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No a když se podíváš do správce úloh, tak by jsi přeci měl vidět, jaký program či proces ti vytěžuje procesor?

ladefeto*
hodnocení

no, ale to je potíž, pracují dwm.exe, crcss.exe, explorer.exe, (Search Idexer.exe, SearchProtocolHost.exe)-tihle dva okolo 2%, svchost.exe, když je vypnu, tak spadne počítač, protože jsou to zaáldní funkce, Když si ale každej bere okolo těch 2%, nedává mi to dohromady těch 30 a navíc, proč mi to nedělalo před 4-mi dny a proč teď, ty hodnoty mám z Autostart And Process Viewer, hlavně mě ale vadí, že to strašně zpomaluje Autocad když ho spustím a když tam dám nějakou větší zátěž ve formě hry, seká se jak se nikdy nesekal.

Instaloval jsi mezitím něco?

ladefeto*
hodnocení

neinstaloval, a navíc jsem to ještě vracel do bodu obnovy asi 3 dny starého

Co máš v menu Start ve složce Po spuštění ...

ladefeto*
hodnocení

klasika,,teda pro můj počítač, acer VCM, bluetooth, aver HID receiver, aver quick, logitech setpoint, to co bylo už od začátku v počítači, ovladač na televizn kartu a ovládání myši

Udělej si novou složku třeba s názvem Zakázáno a tam přesuň ty zástupce ze složky Po spuštění. Restartuj PC. Pokud to nepřestane, budeš vědět, že tyto aplikace to nedělají a můžeš je zase vrátit zpět. Ještě jako pukus vypni na chvíli rezidentní štít AVG

ladefeto*
hodnocení

Je to nižší, skáče to 0-11% v různých intervalech, ale pořád to není 0. Možná je něco s procesorem a ten nezvládá, nebo mu pořád něco dává práci, beru ale, že je to pokrok od zatížení co bylo včera, i tak to ale ten procesor časem oddělá, jestli bude pořád pracovat. I když je mi furt divný že by se to pak v nouzovym režimu neprojevilo, tam je jako normálně pořád 0% při nečinnosti.

doplněno 25.05.10 14:22:

Děkuju ale za pomoc, aplikace už běží bez spomalení, doufám jen že při dalším restartu se nenastartuje ta věc která to dělala nanovo.

Procesor neustále pracuje

Možná vás zklamu, ale procesor nebude nikdy na nule. V paměti běží spousta procesů, které užírají jeho výkon. Pokud se zatížení pohybuje takto, je to normální.

ladefeto*
hodnocení

Já teď netvrdím, že tenhle průběh už není v pořádku, tenhle je již správný, před hodinou to lítalo přez polovinu grafu, Ten graf je jenom ukázka výsledku :).

Ta nula tam je opravdu jen na chvilku. CPU prostě pořád něco dělá. Stačí posunout webovou stránku nebo pohnout myší a už to lítá. Ještě bych současný stav otestoval v AutoCADu a případně ve hrách, jestli došlo i tam k posunu k lepšímu. Svého času mi rezidentní AVG vytěžoval na některém PC CPU na maximum. Musel jsem ho odinstalovat. Jinde to ale bylo OK. Netvrdím ale, že to dělá zrovna AVG. Někde ale na ty rezidentní kotroly výkon brát musí.

ladefeto*
hodnocení

Už je to v pořádku, aplikace běží bez sekání a je to v pořádku. Zřejmě to dělal AVG a zkombinvalose to s Aver HID jak jsem teď vylučovací metodou zjistil, do včerejška mi běželo bez problémů. Ale takováhle věc se stane vždy když se to člověku nejméně hodí. Děkuji za pomoc s problémem a přeji všem pěkný den.

fidonet*
hodnocení

0x

cerv a virus, zamíchej si je, a vyleze ti důvod tvého zatížení procesoru .. .. .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]