Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání videa v mailu

Od: kazi516* odpovědí: 11 změna:

Mám Vistu - dost často mě nefungují videa - při otevírání wmv nebo wm aj. Někdy se to chytí, ale většinou to začne tak hučet, poprvé jsem myslela, že to bouchne. Vše zaseklé, s ničím nelze pohnout - jedině brutální vypnutí. notebook, to by ale nemělo vadit. Vím, že ta Vista je nedokonalá, ale je to k vzteku. poradíte?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charvat29*
hodnocení

0x

A zkoušela jsi to přehrát v jiném programu?

kazi516*
hodnocení

Zkoušela jsem to tak, že jsem ho nejprve uložila, na něco to funguje, ale většinou ne. Jinak říkám ano - stažený prog. 321, zase to fungovalo a zničeho nic přestalo. Jsem z toho jelen, opravdu zkouším, co se dá. Nějaké další programy - neznám, potřebují povolení a já se bojím. Kolem mě mají všichni sedmičky, tak to se jim ty blbiny otevírají dobře. A člověk je zvědavý a včera jsem 3xza sebou brutálně zavírala počítač. blbé,že?

charvat29*

Chápu tě, mám taky Vistu (bohužel). Zkus program VLC media player.

kazi516*
hodnocení

Díky, ale nevím o co jde, jsem laik a trumbera, spíš blbá a dost se bojím. Já se podívám, jestli to najdu. díky

charvat29*

Ke stažení zde.

kazi516*
hodnocení

Díky, napsala jsem, že jsem ho stáhla - našla jsem správně, přesto jsem zkusila to tvoje ke stažení "zde" a již mě to napsalo , že je prog. stažený. Jsem dobrá. A teď mě čeká povolit spuštění - ach jo, co když se něco zase stane. Uvidím tedy večer, bojím se a pak bych už neodešla. díky

charvat29*

Vím, psali jsme to nastejno :)

kazi516*
hodnocení

No, psali a to jsem zaválela takto rychle a to s odborníkem. hurá, snad to půjde. dík

kazi516*
hodnocení

Tak jsem ho stáhla, ale teď se ho bojím pustit. Aby mě to neudělalo nějakou paseku, když už zde něco staženého na toto mám a přestalo to fungovat. Přesně tak - bohužel Vista. Ale díky za radu, mám to ve stažených souborech, ale teď musím stejně pryč - leje, tak uvidím večer. Jsem zvědavá, tak to určitě nevydržím. dík.

sondaw*

Nechápu co pořád máš s tím - bohužel Vista. Mám Vistu Home Premium 64bit a nemám s ní vůbec žádný problém. Vista nemůže za to, že se bojíš instalace, sám o sobě ti nic nenainstaluje žádný OS, vždycky je potřeba nějaký zásah uživatele.

Spusť instalaci a řiď se pokyny na monitoru, nic se nestane. Nainstalovala jsem stovky programů bez problémů, chce to jen číst co před sebou vidíš na monitoru. Neboj se, maximálně to nenainstaluješ, paseku by to nemělo způsobit žádnou;)

doplněno 24.05.10 18:41:

Stažený program je třeba i nastavit, třeba aspoň povolit přípony souborů, které chceš v tom přehrávači přehrávat

kazi516*
hodnocení

Jo, zvládla jsem to - mám to. Vista, že je nedokonalá, říkají odborníci a že jsou s ní potíže, tak to je fakt i když jsem si zvykla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]