Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový dost nepříjemný problém, pravděpodobně jsem si nechtěně odinstalovala nějaký ovladač ke grafické kartě protože po restartu pc se mi ikony a všechno kolem zobrazuje zvětšeně...jak bych to prosim mohla spravit?nejsem si tim jista ale myslim že mam krafockou kartu ATI (teda jestli je to možné)
Možná po restartu nejaké hry která používala jiné rozlišení.
V ovládacích panelech v idividuálním nastanení změňte rozlišení.
Jenomže já jsem žádnou hru před tím nehrála, já vím že to hry dělají a taky se mi to vždy vrátí do normálu, ale teď když jsem to něcoodinstalovala tak je prostě všechno větší i když žádnou hru nehraju...
Takze jsem ten program spustila, teda doufam ze jsem to pochopila spravne, ten program jsem si mela stahnout? protoze jestli jo tak sem si ho teda stahla avĺe v polozce name nic neni no a jestli sem se mela jen podivat na ten odkaz tak jsem se koukala na screenshoty a byl tam v polozce name tento nazev: ATI Radeon HD 5800 Series
Oh děkuji problem vyřešen, teď bych se ještě chtela zeptat proc mi jeste nejde zvuk- ma to neco spolecneho s PCI Device...
Na 99%máte menší rozlišení.
Klikněte na plochu, zvolte vlastnosti, a posuvným jezdcem si nastavte rozlišení.
Ne! ja nemám mensi rozliseni!ja sem si to proste odinstalovala, kdyz totiz zmenim rozliseni tak se mi to nezobrazije na celou obrazovku, je tam kus od kraje černo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.