Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vše je několikrát na monitoru větší

Od: evunka* odpovědí: 18 změna:

Ahoj mám takový dost nepříjemný problém, pravděpodobně jsem si nechtěně odinstalovala nějaký ovladač ke grafické kartě protože po restartu pc se mi ikony a všechno kolem zobrazuje zvětšeně...jak bych to prosim mohla spravit?nejsem si tim jista ale myslim že mam krafockou kartu ATI (teda jestli je to možné)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Možná po restartu nejaké hry která používala jiné rozlišení.

V ovládacích panelech v idividuálním nastanení změňte rozlišení.

marenka*

Are pravda, tohle mi dělaly hry běžně s XP, ve Win 7 se to vrací do normálu samo.

evunka*
hodnocení

Jenomže já jsem žádnou hru před tím nehrála, já vím že to hry dělají a taky se mi to vždy vrátí do normálu, ale teď když jsem to něcoodinstalovala tak je prostě všechno větší i když žádnou hru nehraju...

evunka*
hodnocení

Ne ja jsem opravdu něco odinstalovala, tu změnu rozlišení jsem teď zkoušela, ale když dám větší rozlišení tak to pak není přes celou obrazvku...

marenka*
hodnocení

0x

Zajděte na stránky výrobce vašeho PC, tam by měli být ke stažení veškeré ovladače.;)

evunka*
hodnocení

a jak se na ně dostanu? teda mám lynx a obrazovku acer...

marenka*

Obrazovka s tím nemá nic společného. Vy máte PC, nebo notebook? Já tohle znám u notebooku. *nevi*

evunka*
hodnocení

já mam normalni stolni pocitac

doplněno 24.05.10 15:07:

jinak OP mám Windows XP

A víš označení grafické karty, kterou tam máš?

evunka*
hodnocení

no to asi ne nebo jestli je mozno ATI?

Ano, je. Spusť si na PC níže uvedený program a napiš sem název karty z položky Name:

techpowerup.com/...

evunka*
hodnocení

Takze jsem ten program spustila, teda doufam ze jsem to pochopila spravne, ten program jsem si mela stahnout? protoze jestli jo tak sem si ho teda stahla avĺe v polozce name nic neni no a jestli sem se mela jen podivat na ten odkaz tak jsem se koukala na screenshoty a byl tam v polozce name tento nazev: ATI Radeon HD 5800 Series

Bezva, to je ano. Driver si můžeš stáhnout přímo ze stránek výrobce:

amd.com/...

evunka*
hodnocení

Oh děkuji problem vyřešen, teď bych se ještě chtela zeptat proc mi jeste nejde zvuk- ma to neco spolecneho s PCI Device...

Podívej se do správce zařízení, jestli tam nejsou nějaké otazníky nebo vykřičníky. Jestli ano, bude patrně chybět ovladač.

hanher*
hodnocení

0x

Na 99%máte menší rozlišení.

Klikněte na plochu, zvolte vlastnosti, a posuvným jezdcem si nastavte rozlišení.

Vše je několikrát  na monitoru větší
evunka*
hodnocení

Ne! ja nemám mensi rozliseni!ja sem si to proste odinstalovala, kdyz totiz zmenim rozliseni tak se mi to nezobrazije na celou obrazovku, je tam kus od kraje černo...

marenka*

Tak mě ještě napadá, já mám Driver detectiv, jestli tu někdo nebude vědět podobný program jako free? (to je program, který chybějící ovladače najde sám)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]