Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s klavesnicí

Od: picmis® odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám problém s klavesnicí TRUST 2200, připojil jsem ji k notebooku nainstaloval ovladače a vše funguje tak jak má do doby než vypnu noťase, po zapnutí se nechce klavesnice přihlásit. Přihlásí se až tehdy, když vytahnu a znova zastrčím konektor USB. Hleda jsem i novější ovladače na stánkách výrobce, ale jsou tam pouze ty co jsem dostal s klavesnicí. Potřeboval bych poradit jak to pořešit přece nebudu po každém zapnutí notebooku vyndavat a zandavat USB konektor, nehledě nato, že by stejně zachvíly odešel. Taky by mě zajímalo, pokud je muj problém neřešitelný, zda by to mohl být důvod k reklamaci. Předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nějaký Trusty jsem po různu zkoušel a hlavní poznatek je tenhle- na Trust neinstalovat ovladače páč to dělá bordel, hlavně u myší. Zkus tedy odinstalovat ovladače a sw k trustu a zkus. Ale spíš to bude na reklamaci

raduz*
hodnocení

0x

Juknete jeste do BIOSu NB - jestli tam neni neco ve smyslu USB keyboard support ci neco podobneho - nastavte na yes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]