Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba za umístění antény WIFI na domě.

Od: drystone® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, zajímalo by mne, jaký je orientačně takový běžný poplatek internetové firmy, když vám ve městě na střechu domu umístí vysalací bod WIFI (antény)? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

3x

u nás město chtělo po takové firmě 5000 ročně tedy cca 400 měsíčně a ta to odmítla a dohodla se v kostele za kolik to nevím. Asi bude záležet na městě i na tom, zda v okruhu x metrů či km nemají jinou šanci nebo je Váš dům na takovém místě jakou jiná střecha nenabídne.

Presne tak, u nas na vesnici je jediny dum ze ktereho se pokryje skoro cela obec, kamos dostal pripojeni 5Mbit neomezene, novy pocitac a jeste mu mesicne plati naklady na elektrinu potrebnou pro vysilac.

hodnocení

0x

Budete se divit ,ale 200,- kč měsíčně.

hodnocení

To se mi zdá nějak málo.

hodnocení

0x

Mě dali taky zhruba 200 Kč slevu na připojení.

zikjasa*

jako za to že oni firma tam mají na vašem domě vysílací bod a vy měsíčně 2 kila slevu od nich za ořipojení?

antynka*
hodnocení

0x

Většinou - na rodinných domech se to řeší tak že ten, kdo má AP na střeše, tak má připoení se slevou nebo úplně zdarma :)

U mě to je spíš vykrytí slepého místa části ulice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]