Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím o pomoc, už včera jsem sem psala jaký mám problém- nejde mi zvuk a ani nejde ve windows media player nic přehrát.pravdepodobne je tedy nejak spatne nainstalovaná aktualizace, ale nevím co s tím, zkoušela jsem ji odebrat a restartovat pc, ale nepomohlo to...předem děkuju za pomoc
Dobrý den.Dejte vyhledat aktualizace a nechejte je nainstalovat.Pak se podívejte zda je WMP nastavený jako výchozí přehravač.
nějaké aktualizace jsem instalovala a jedna se mi nejak nemohla nainstalovat, tak jsem si ji nainstalovala tak, že jsem ji normalne stahla...a jak se mam podivat jestli je WMP jako výchozí?popřípadě mám se ještě jednou pokusit instalovat aktualizace?pokud ano tak jak?
Kliknout na Start-Výchozí programy-Nastavit výchozí programy-Windows Media Player-Nastavit tento program jako výchozí.
Takže WMP už mám nastavený jako výchozí, ale zvuk stále nejde
jak se mám podívat na ty aktualizace?
Ne není zvuk vypnutý není, stále mi tam naskakuje že není nainstalováno PCI Driver...mimo jiné ikonku zvuk tu ani nemám- někam szmizela když se ukázalo to že nelze nainstalovat PCI Driver
O tom driveru mělo být hned na začátku.Pravděpodobně se jedná o ovladač zvukové karty a ten máte možnost stáhnout ze stránek výrobce karty.
doplněno 23.05.10 21:08:Jaké tam máte Windows?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.