Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás, nemáte někdo češtinu do tohoto programu? Děkuji.
To už je venku? Já měl dojem, že je k disposici teprve beta verse a finální že teprve lze předobjednat.
V každém případě myslím, že je na češtinu brzy, ale ashampoo mívá i českou nebo aspoň slovenskou lokalizaci.
doplněno 23.05.10 19:51:Ostatně právě jsem si stáhl zkušební desítku a mluví se mnou česky, takže netřeba mít péči.
Tak tuhle versi jsem ještě neviděl, ani na serveru Ashampoo, ale podle toho,co k tomu píší, jde o nějakou nižší verzi. Zdama byla verze 6, nicméně i ta byla česky, jste si jista, že tahle není? Už jste ji nainstalovala?
doplněno 24.05.10 09:27:A možná není starší, ale okleštěná, speciálně pro PCWorld a podobné česopisy. Nicméně: opradu nemá češtinu? Zkusmo si ho nainstaluji na druhý comp a uvidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.