Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, chtěla jsem si otevřít dokument ve Wordu 2003, ale nepodařilo se mi to, píše mi to, že systém připravuje instalaci a přitom mám WORD již dávno nainstalovaný a dříve pracoval normálně, až ted.
Píše mi to poté ještě todle : Došlo k chybě a tato funkce již nepracuje spávně, chybu můžete opravit pomocí instalačního programu, klepněte na položku opravit...
ae já stejnak nevím, co s tím, tak budu ráda, když mi někdo poradí, spěchá to ... děkuju
Vloz do mechaniky CD s Wordem a az se spusti autorun a zepta se Te to, zda chces spustit kompletni instalaci tak kliknes na opravit.
Asi je blbost co napíšu, ale zkus to
Není dokument v .docx? Potom by to word 2003 nezvládl.
Taky by mohlo pomoci stáhmout a nainstalovat Sada Microsoft Office Compatibility Pack pro formáty souborů aplikace Word, Excel a PowerPoint 2007.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.