Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excel

Od: sandokan® odpovědí: 7 změna:
Ahoj, potřeboval bych v MS Excelu nastavit formát buňky tak, aby zobrazovala den v týdnu (př.:"Po"- jako Pondělí). Implicitně se zobrazuje"po"- tedy s prvním malým písmenem - ale já bych právě potřeboval velké počáteční písmeno. V seznamech jsou počáteční písmena velká, nevím proč se překopou na malá :(. Podobně je to i s jmény měsíců *bzum*. Dík.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zvláštní. já když napíšu pod sebe Po, Út, ozačím a roztáhnu tak se mi napíše zkratka u všech s velkým počátečním písmenem. S malým (po, út) to jde taky a u měsíců to jde taky bez problémů. Formát buněk je nastavený jako Obecný.
hodnocení

Mmm, já bych ale potřeboval z číselé prezentace : 19.5.2006 = 39221 ... toto číslo se dá prezentovat v několika formátech ... jeden z nich je"ddd"pro"po", případně"dddd"pro"pondělí"... ale právě tady mi nejdou udělat ty velká počáteční písmena *tuc*.

rocky*
hodnocení

0x

officir.ic.cz/for/...

S autorem fora i stranek officir.web3.cz/ mam velmi dobre zkusenosti, uz mi nejednou s Excelem vyborne poradil.

hodnocení

Dík ... vypadá to dobře, ... jen se mi tam *nevi* zatím nepodařilo přidat příspěvek. *cert*
rocky*
Je nutno se zaregistrovat a vyckat az dojde potvrzovaci e-mail.
hodnocení

jj, jen jsem si myslel, že to bude obratem ... - a ne, že to bude trvat tak dlouho ;)
rocky*

Trpelivost se vyplaci*smich*

Tento pan bude na 100% znat odpoved. Tipoval bych ze bude nutne napsat nejaky prtavy VBA script.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]