Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hesla na firefoxu

Od: abcdef* odpovědí: 11 změna:

Zdravím! Mám Mozzilu Firefox 3.6.3 a měl jsem ke všem uživatelským účtům uložená i hesla. Teď jsem si heslo změnil, jenomže mozzila mi stále nabízela jen heslo staré a tak jsem najel na Nástroje - Možnosti - Zabezpečení - Zobrazit hesla a zde jsem vše smazal. Teď ale nevím jak udělat, aby si mozzila zapamatovala heslo nové (dotaz na zapamatování mi už nevyskočí). Díky za rady!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A máte v Nástroje - Možnosti - Zabezpečení zatrženu možnost "apamatovat hesla naserverech?

abcdef*
22.05.10 10:27
hodnocení

Ano, mám.

hodnocení

0x

Tak bych se snad ještě podíval, zda se ta hesla při mazání nedostala do seznamu výjimek (to je samozřejmě taky tam. Jinak nevím, nápověda support.mozilla.com/... nic dalšího taky nenabízí. Máte tam ještě možnost položit otázku.

sondaw*
hodnocení

0x

Mám vážnou obavu, že pokud jsi je smazal všechny, tak je vymalováno. Možná obnovení FF ze zálohy.

Jinak nechápu, proč jsi mazal všechno, když je tam možnost smazat jednotlivá hesla každé extra

abcdef*
hodnocení

Všechny jsem smazal, protože jsem je měnil všechny. Nejde mi o to, že jsem hesla zapoměl, ale o to, aby jsem je nemusel pořád zadávat na svém pc.

hodnocení

0x
To je vlastně taky možnost, případně reinstalace od podlahy, pokud ovšem tím neztratíš něco dalšího jako třeba záložky. Ale na to jsou zálohovací programy, sondaw mi doporučil MozBackup,, docela šikovný.
doplněno 22.05.10 11:14:

Tedy reinstalace, aby je znovu uměl ukládat. BTW jakou máš verzi? třeba by pomohl upgrade nebo i downgrade. (A mimochodem, dyž teda nabízel FF staré heslo a tys mu vnutil nové, on se neptal, jestli ho má změnit?)

abcde*

Verze 3.6.3. Právě že na notebooku jsem mu vnutil ty nové a zapamatoval si je a na stolnim mi to nešlo (na obou pc mam stejné programy i jejich verze). Už jsem zkoušel mozzilu odinstalovat a znovu nainstalovat, ale i přesto zůstalo vše původní (myslím záložky, atd) - respektive vše bezezměn. Jak tedy odinstalovat FF kompletně (záloha záložek není problém)?

sondaw*

Na odinstalování programů používám Total Uninstall nebo je free program Revo Uninstaller, s oběma mám ty nejlepší zkušenosti

hodnocení

0x

Jsiou programy, které nabízejí kompletní odinstalaci, například ashampoo uninstaler, nebo po odinstalaci použít nějaký čistič registrů, spoustu se jich najde třeba na Slunečnici . Anebo zkusmo nainstalovan nižší verzi, i to někdy pomůže. Ale je to holt nižší verze.

abcdef*
hodnocení

Díky všem za rady! FF je přeinstalovaný a funguje jak má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]