Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze stahovat z netu

Od: smakaballl* odpovědí: 3 změna:

zdravím :) chci se zeptat když zapnu internet ,používám mozilu , a chci něco stáhnout z /ulož to/ tak mi to hodí chybovou hlášku .: quick time failed to initialize please make sure quick is properly on this computer . neví někdo co by to mohlo znamenat ,respektive co s tím? předem dík za rady *cteni*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

awals
hodnocení

0x

Zkus si tu větu zkopírovat do nějakého překladače, třeba

translate.google.cz/...

Podle mě to vypadá na nějaký problém s přehrávačem Quick Time Player, zkus ho aktualizovat.

sondaw*

Já bych ho spíš úplně odinstalovala, vůbec ho nemám a nikdy jsem v PC neměla a problém se stahováním odkudkoliv nemám

smakaballl*
hodnocení

*vtip*dík tak jsem na to po dlouhém zkoumání přišel *ua**ua**ua* v podstatě šlo jen o to že stahovat z ulož to všechno šlo ale když jsem chtěl stáhnout konkrétně písničku //budu ti vyprávět -michal hrůza // tak byl problém*zed*a psalo to ty hlášky ,no tak jsem odinstaloval Quick time a stáhnul Quick Time 7 a včechno jde OK vřele doporučujišlape to jako víno *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]