Nejste přihlášen/a.
Potřebuji vědět, jakým způsobem si mohu nainstalovat web slice na IE 8. Četl jsem několik návodů, ale nešlo mi to nainstalovat. Asi jsem už v mém věku nechápavý. Dík za ochotu a zdravím.
Dejte si třeba http://www.seznam.cz a klikněte ve 3. liště na takovou zelenou ikonku (mezi domečkem a obálkou). pak si stačí jen vybrat daný web slice kliknutím na jeho název.
Zde je obrázek jak na to: uloz.to/...
Bohužel jsem tu zelenou ikonku nenašel. Mezi domečkem a obálkou mám ikonku informačních kanálů. Nevím. co s tím mám udělat.
Zkoušel jsem to podle Vašeho návodu. Mezi nabízenými ikonkami jsem nenašel tu zelenou . Byla tam ikonka inform. kanálů, ale tu mám nahoře vedle domečku. Porovnáním obrázku mám nad adresním řádkem vedle Hledat jen Úplná ochrana, Status stránky a ikonu pro smazání historie. Nevím ani, jestli ta hledaná ikona se vedle domečku neobjeví, až bude některá web. stránka právě zahrnovat oblast Web Slice.
Vyfoťte obrazovku puštěného Internet Exploreru s otevřenou stránkou www.seznam.cz.
Na klávesnici zmáčkněte klávesu PrintScreen (vedle scroll locku). Tím se obrazovka vyfotí. Potom otevřete Malování a dejte Úpravy → Vložit. Pak dejte uložit a nahrajte sem ten obrázek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.