Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fonts do PhotoFiltre Studio

Od: adoniska® odpovědí: 5 změna:

Prosím,jak vložím nové druhy písma do PF Studio Mám Windows Vista. Moc děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolinar*
hodnocení

0x

Najdete si je na webu, stáhnete do PC. Pak otevřete a když na ně poklikáte, otevřou se a nahoře vlevo je instalovat. Naistalují se do PC a pak se nový font objeví ve všech programech vč. PF Studia :)

hodnocení

Moc děkuju za odpověď.Ale já chci písmo z této stránky: dafont.com/... Uloží se mi to v Zipu,dám extrahovat do systému:C,pak Windows,no a potom složka Fonts se mi tam vůbec neukáže,přitom jí tam mám.*nevi*

doplněno 21.05.10 13:09:

www.dafont.com/al/...

jolinar*

Jsem to zkoušela normálně to jde, až to stáhnete, dejte pravý myšítko a extrahovat do...název souboru ... je to 4 řádek , pak otevřít písno a nahoře to nabídne instalaci.

hodnocení

Děkujůůůůůůůůůůůůůůů *pusa* jste zlatíčko.Ono to v XPéčku bylo jednodušší jako ve Vistě.*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]