Zkoušel jsem převádět v Neru 6 jeden velký mp3 soubor (cca 50 MB) do cda formátu, tak abych si jej mohl přehrát v CD přehrávači. Klasický postup - vytvořit hudební CD ... Nero vypalí CD, ale na tomto CD je soubor pouze o velikosti 44 kB. To CD přehrávač samozřejmě nepřehraje. Zkoušel jsem i jiné programy (Easy CD Extractor,..), dělalo to to samé. Poraďte prosím. Díky
No ale CD-Audio se ti na PC ani jinak hlásit nebude. Zkoušel jsi to přehrát na stolním CD přehrávači? ve tvém postupu chybu nevidím.
majsteeer*
Sákřiš, měl jsem ten dojem, že format cda zabira vic mista - jeden song cca tak kolem 50 MB. V CD přehrávači jsem to zkoušel, jak jsem už psal, ale nepřehraje to - ukazuje, že je na CD nula písní (tracků). Proto mě to udivuje. Někde je chyba, ale nevím kde.
Zabrané místo je cca těch 50 MB ale v commandru se ti to bude hlásit jako Track01.cda, Track02.cda... s velikostí 44. Zkusme to jinak ať najdeme chybu. Převeď tu mp3 do wav třeba v GoldWave a vypal ji stejným postupem. Tedy vytvořit Audio CD a do kompilace přetáhneš onen Wav. (Jestli ti to věž vezme, můžeš pokusničit na RW)
majsteeer*
To se ví, že pokusničím na RW. CD-Rka by se mi pěkně prodražily. Včera večer se mi to podařilo přehrát v CD-přehrávači. Ale ne klasickým způsobem. Musel jsem strčit CD a pak hned zmáčknout play - takhle to přehrává. Ale když dám přehrávači čas, ať si zjistí kolik je tracků na CD, tak najde nula - pak už ani play nezabere. Divné, co?
Mno hele postup jsem nekonroloval (Spider má důvěru) ale mě to spíš připadá že buď:1) čtě špatně přehrávač 2) špatně pálí palírna 3) špatné medium. Vypalování můžeš maximálně v neru zkusit měnit track at once a disk at once,případně rychlosti...jinak se pro to moc udělat nedá a je to tak prosté že s tim snad nejde mít problémy pokud neni problém jinde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.