Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikony zmizely, vir?

Od: hruza odpovědí: 12 změna:

Zdravim, mam probléém byl sem na netu a náhle mi vyskočila tabulka že mam zavirovanej PC či co, a ted mi furt nabíhá nějakej program Person security a když to vypnu tak mi zmizí ikony a nemůžu nic dělat, furt mi píšou at si koupim licenci nebo co, ale jáá mam AVGčko a to nic nenašlo. Poradte co s tim prosíím. Díky všem .

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

3x

*jasne*Zkus nainstalovat a projet PC MalwareBytes: slunecnice.cz/...

hruza
hodnocení

OK zkusim to díky, snad to pomůže, fakt nevim co s tim, protže nebudu platit co mi tam nabíhá za nějakej program když ho nechci ...

vosikac*

To určitě ne.

Zde je k tomu něco napsáno: 2-spyware.com/...

hruza
hodnocení

jj to joe ono i to this website is ... to mi taky psalo když sem chtěl na net, na ten už se ted i dostanu ale ikon yprostě nejsou .. uvidíme až doběhne ten scan ..

hruza
hodnocení

Hej káámo díky moooc, zachránils mi PC, našlo to nějaký infikovaný soubory tak sem to odstranil, ikony sou na ploše jak maj bejt, jestli bydlíš poblíž KT tak máš u mě pivo, fáákt dík mooooc *ua**jasne*

vosikac*

*palec*Nejsem, ale díky*smich*

Chce to také více dodržovat bezpečné surfování a pokud se zas něco objeví, tak už víš co s tím a pokud ne, tak si na nás zas vzpomeň a jistě tu společně najdeme řešení*placni*

I já tu sbíral své první zkušenosti ;)

hruza
hodnocení

OK díky moc ...

bena*
hodnocení

0x

Pro jistotu si stáhněte program HijackThis a pošlete mi zprávu z programu na email honza.bencik@hotm/... Je možné, že v počítači ještě něco malého zůstalo.

Jak zacházet s programem HijackThis?

Stáhneme si program HijackThis (například zde: hijackthis.de/...) a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a emailem odešleme na honza.bencik@hotmail.com. Pak se na to mrknu.

Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

hruza
hodnocení

Díky moc, ale bohužel mi nejde na uvedený email výsledky odeslat. Email se mi vrací, že tato emailová adresa neexistujje a nebo je nedostupná ..

bena*

Nepřeklepl jste se?

honza.bencik@hotmail.com - je tam .COM.

Kdyžtak to pošlete na nokia9210i@howto.cz nebo přes Vnitřní poštu Poraďte.cz

Rád se Vám na to podívám :)

hruza
hodnocení

Zprávu pro honza.bencik@hotmail.com nebylo možné doručit.
Důvod nedoručení naleznete níže v této zprávě. Vaše zpráva pro < honza.bencik@hotm/...> ze dne 20.05.2010 nemohla být doručena.

tohle mi to píše, tak zkusim ten druhej mail který jste uvedl pokud to nevadí ... nevím co je špatně .. *nevi*

hruza
hodnocení

Tak jsem to poslal na ten druhej mail, tak snad vám to dojde, prozatíím díky mooc za ochotu ... *dril*;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]