Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pujde mi assassins creed?

Od: bazi* odpovědí: 4 změna:

pujde mi assassins creed 1 kdyz mam pentium 4 3,2ghz 1gb RAM Accelerator X4500 prosim pomozte prosim aspon na LOW detaily

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ta grafika na to může být slabá. Nevím, jestli vyšla demoverze na které by se to dalo odzkoušet.

bena*
hodnocení

0x

Já myslím, že by na slabé detaily jela. Ale doporučuji lepší grafickou kartu...

mirdik
hodnocení

0x

mám takový pocit že ta grafická karta se určitě nevyrovná nějake externí 256 Mb která je v minimálníh požadavcích ale myslim jak už tu bylo řečeno že na opravdu LOW detaily to rozjedeš ale moc velký požitek z té hry mít nebudeš má opravdu pěknou grafiku.

imiza*
hodnocení

0x

Urcite se podivat zda-li karta ma aspon Direct 9c. Jelikoz jednicka je delana uz pro 10 ale na devitach take funguje. Zkuste stahnout to demo, a hned i demo AC2 jelikoz to je delane jen pro 9.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]