Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype 4,2

Od: hanicka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den moudré hlavičky*palec* nevěděl by PLEAS někdo jak oddělat ze spodní lišty skype zálošku?Nainstalovala jsem si verzi skype 4,2 do noťasu kde mám windows 7 a mám zástupce na ploše na skype kterého chci,ale zároveň i na spodní liště kde je nabídka start i když je skype vypnuté a tam to nechci.Když to dám odstranit tak to zmizne,ale při restartu nebo vyp. zap. počítače se to tam opět oběví.Nevěděl by PROSíM někdo kde a jak to zrušit,aby to bylo jen na ploše zástupce?Předem Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

T spodní lištu vypnete, když kliknete někam do prázdného pole v liště a tam je to v nabídce.

P.S.: Máte tam chybu - please:) Nebylo by přecijenom používat naše zlaté české prosím?*andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]