Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazání souboru na uloz.to

Od: tom23* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda se dá smazat soubor, který uploaduje nezaregistrovaný uživatel na server uloz.to?

Díky moc :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

1x

zaprve, pokud nekam dám soubor, třeba s fotkama, pojmenuji je MICHAL -JACKSON tak se nesmim divit, ze je nekdo stahne. Pokud jim dam nazev hju524ijuk22 tak je ani nikdo nenajde, ale pokud přece, dal bych jim název MOJE-FOTKY-NOVAK a zahesloval. Ale to je asi těžke na to přijít a udělat to tak? že? Ono hlava a přemýšlení by měly fungovat. Navíc pokud to davam přátelům, dám jim i hesla, navíc, nejjednodušší způsob je jiný uložny server a ne tento veřejný. Jen tak mezi námi, domeny s hostingem dnes vyjde na trapně malé peníze, pokud chci uplaudovat fotky.

Osobně si myslím, že tazatel tam nemá fotky, ale něco, co chce , aby stahovali REGISTROVANI uživatele, aby z toho mohl profitovat. Z neregistrovaného nemá takový bonus.

Neptal by se na neregistrovaného uzivatele, ale na osobu, kterému nebyla určena.

sondaw*

Dovolím si nesouhlasit, i když oceňuji skutečnost, že tvoje hlava, na rozdíl od té mé, asi tedy přemýšlí a funguje. Pokud chci jednorázově (nebo občas, tak 2x do roka) poslat někomu větší soubor nebo složku, klidně použiji i tento veřejný server a nebudu kvůli tomu kupovat nic dalšího, i když za trapně malé peníze. Prostě se jednou za čas stane, že posílám něco objemného, co nejde poslat mailem nebo dotyčný nemá Skype, přes který jde prakticky poslat cokoliv.

Ulož to nebo třeba edisk a podobné servery mi vyhovují právě proto, že když si příjemce soubor stáhne, mám možnost ho smazat. Navíc proto tam ta možnost snad je a nevidím nejmenší důvod, proč bych to měla na serveru nechávat.

fidonet*

sondaw 100% souhlas, ale když to posílaš někomu, tak mu k tomu dej i heslo ( zazipuj to ). ZIP má dvě výhody ( mimojiných ) má menší obsah ( tedy výslednou velikost ), tedy rychleji to tam pošleš a rychleji stáhneš, a pak heslo, které znáš jen Ty a člověk, komu to směřuješ. Jinak jsou desítky serveru, kam si tyto data můžeš poslat a NIKDO NIKDY to nestáhne, krom těch, komu pošleš odkaz. A pak to jen smázneš. jj jak píšeš, i z uložto, to mak mazej, jasně proč to tam nechávat. Ale když to někomu dam uložiš, přece ho nebudeš nutit aby byl registrovaný, tak jak to chtěl tazatel. Ty přemýšlíš dobře, tazateluv přístup, že stahovat smí jen registrovaný, je trochu mimo, někde uplě jinde ...

sondaw*

Máš pravdu s tím zaheslováním, o tom jsem nepsala, protože tazatel se ptal na něco jiného. Já většinou posílám všechno přes skype a jen v nezbytných případech třeba přes edisk. Většinou u mne nejde o soukromé věci, které by nikdo neměl vidět (soukromé fotky ap.) a tak mi ani nevadí, pokud si je někdo jiný stáhne. Jenom jsem reagovala na tazatele a potom na další příspěvek, proč to vůbec chce mazat:)

doplněno 18.05.10 13:47:

Jenom doplním - fotky, obrázky a vlastně i soubory, pokud je jich ve složce několik, tak jinak jak zabalené, ať už v RARu nebo ZIPu, nahrát snad ani nejdou

pepyk93*
hodnocení

1x

Naprosto souhlasím se Sondaw a Fidonetem (a dávám bodíky *palec*),když něco soukromého někam uploaduji,tak to zahesluji WinRARem (alespoň 20-ti místní heslo) nebo použiji například server http://uschovna.cz/ ;)

A ještě k tomu smazání souboru z www.ulozto.cz.

Soubor se smaže automaticky,pokud nebude alespoň 1x stažen během jednoho měsíce...takže se nezbývá než modlit,aby ho někdo měsíc nestáhnul.Nebo také napsat adminovi nebo někomu oprávněnému s prosbou o smazání,ikdyž pochybuji že uspěješ.

A pro příště si ty odkazy na smazání,vložení apod. někam zkopíruj. ;) Já si tyto odkazy po každém uploadu zkopíruji do *.doc dokumentu. :)

tom23*
hodnocení

Diky všem... I když nevím, kde Fidonet přišel na to, že chci, aby soubory stahovali pouze zaregistrovaní uživatelé... Díky moc :)

sondaw*
hodnocení

0x

Dá velice jednoduše, když soubor nahraješ, objeví se ti odkaz na odeslání (třeba mailem) a pod ním je odkaz na smazání souboru

tom23*
hodnocení

díky a když už jsem ho tam nahrál dříve a ten odkaz jsem si nikam nenapsal, tak už to nejde?

sondaw*

Zkus se přihlásit a otevřít Moje soubory, dole je potom Smazat složku, tak to rozklikni a podívej se, jestli tam není možnost smazání. Nemám tam momentálně teď žádný nahraný soubor, možná to jde hned z toho hlavního okna

fidonet*
hodnocení

0x

mě spíše udivuje, že vám to vůbec vadí? Mohu se zeptat proč?

sondaw*

Osobně, pokud upnu nějaký soubor (třeba soukromé fotografie) pro kamaráda nebo někoho z rodiny, také bych si nepřála, aby zůstávaly kdekoliv na netu

tom23*
hodnocení

no asi tak nějak, ne že by to úplně vadilo, ale také nepotřebuju, aby byly moje soukromé dokumenty nějak dlouho na netu... No přihlásit se, to nepude, já jsem tam ty soubory totiž nahrával jako nepřihlášený uživatel...

sondaw*

V tom případě s tím asi nic neuděláš

jiritomasek
hodnocení

0x

Kupodivu: pokud se přihlašujete a máte konto a heslo a náhráli jste to tam přihlášeni tak lze vše krásně smazat přímo v menu na úvodní stránce, jenom hledat, trvalo mi než jsem to v menu objevil po čtvrthodině klikání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]