Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s odesíláním zpráv z Thunderbirdu

Od: chardonnay* odpovědí: 5 změna:

Mám problém s odesíláním zpráv z Thunderbirdu 3.0.4. Ani na jednu adresu nelze odeslat, píše :Při odesílání zprávy nastala chyba. Poštovní server odpověděl: 5.7.1 <...@seznam.cz>: Relay access denied. Zkontrolujte prosím příjemce zprávy ...@seznam.cz a zkuste to znovu. Příjem zpráv je v pořádku a server odchozí pošty nastaven správně. Díky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přešel jsi na tento program z jiného, kde ti tvůj "dobrý" server odchozí pošty běžel dobře?

chardonnay*
hodnocení

Thunderbird používám už dlouho, neměnil jsem, protože vše bylo pořád ok.

stany*
hodnocení

0x

Jakeho mate poskytovatele internetoveho pripojeni? Jak máte nastavený server odchozí pošty? Občas musíte nastavit server odchozí pošty ten, který vám přidělí poskytovatel internetového připojení

chardonnay*
hodnocení

Poskytovatele mám stále stejného, zdá se, že nastavení údajů SMTP je také pořád, jak jsem zadal a nikdo mně nějaké změny nehlásil.

hodnocení

0x

Nemáš u příjemce napsané omylem interpunkční znaménko? Stačí čárka nad i.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]