Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který multimediální přehrávač?

Od: brunecova® odpovědí: 34 změna:

Stále nemohu spustit videoklipy na STREAM.cz, vždy se mi zobrazí černé pole. Pomůže mi si stáhnout multimediální přehrávač VCL MEDIA PLAYER nebo KM PLAER,nebo mi doporučíte něco jiného? Do 1.4. šel bez problémů. Mám prohlížeče - INTERNET EXPLORE R8, GOOGLE CHROME, GOOGLE EARTH a MOZILU. Děkuji předem za odpověď.

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*Osobně ze své zkušenosti doporučuji KM Player*palec*

doplněno 16.05.10 19:18:

Možná se pletu, ale problém nebude v přehrávači, nýbrž v nastavení prohlížeče nebo ve stažených pluginech.*nevi*

hodnocení

Mám internet teprve měsíc,takže nevím co je to plugín. Zkuzte mi, prosím poradit. Děkuji.

vosikac*

*jasne*Pluginy jsou doplňky prohlížečů třeba právě pro přehrávání videí z určitých stránek.Ale pokud se určité video nespustí, prohlížeč by měl stažení pluginu nabídnout.

Jakou máte rychlost připojení k internetu? Je možné, že jen delší dobu trvá načtení videa z důvodu pomalejšího připojení.

hodnocení

Nejde mi pouze STREAM,prohlížeč mi stažení pluginu nenabídl. Nevím, jestli je to správná odpověď - 64 bitů.

vosikac*

To nebude to správné číslo;) Jakého máte poskytovatele připojení? Je to mobilní či pevné připojení?

Ale pokud se tak děje pouze na stream.cz, tak bude problém jinde...

hodnocení

Mám pevné připojení,poskytovatel je EVKAnet,rychlost down/up/kbps/ až 51200/12288, mám tarif OPTI MAX

bena*
hodnocení

0x

Nejlepší je Windows Media Player 11 obohacený o K-Lite kodeky.

hodnocení

Mám mít jeden přehrávač,nebo můžu mít více přehrávačů?

vosikac*

Můžeš mít více, ale vždy poslední nainstalovaný se tuším nastaví jako výchozí při otevírání videí...Toto je možné změnit poté v nastavení výchozích programů;)

hodnocení

Máte nějaký odkaz,kde to mohu stáhnout,je placený? Děkuji.

vosikac*

Pokud máte namysli kodeky, tak je možno stáhnout zde: slunecnice.cz/...

hodnocení

Stáhla jsem postupně -kodeky, km player a media player 11, Stream nefungoval. Jiná možnost už není? Děkuji.

vosikac*

Pošlete odkaz videa co Vám nejde a písněte v jakém prohlížeči.

doplněno 16.05.10 22:07:

A ještě skuste nainstalovat Flash Player: slunecnice.cz/...

hodnocení

Nainstalovala FLASH PLAYER, ale STREAM stále nespustí klipy. Vážím si vaší ochoty mi pomoci.

doplněno 16.05.10 22:26:

Prohlížeč EXPLOREL 8

vosikac*

Ješte zkuste kliknou v IE na nástroje-možnosti internetu-upřesnit-obnovit upřesňující nastavení. Abychom vyloučili chybu v nastavení prohlížeče;)

hodnocení

Obnovila a opět nic.

vosikac*

Tohle nejde? stream.cz/...

Pošlete mi kdyžtak odkaz videa, které Vám nejde:)

hodnocení

Ano,nejde žádný klip. Díky.

vosikac*
hodnocení

0x

Tak rekapitulace:

V žádném z Vámi nainstalovaných prohlížečů nejdou spustit videa ze Stream.cz, ale z ostatních stránek (YouTube...) jdou.Objeví se pouze černé okno bez nabídky spuštění videa.

hodnocení

Děkuji za ochotu. STREAM jsem chtěla na shlédnutí videí o sopkách atd. V kterém prohlížeči by to šlo, doporučíte mi nějaký? děkuji předem.

vosikac*

Mě to jde jak v IE8, v Mozille tak v Googl Chromu*nevi**uspech*

hodnocení

Mně to nejde nikde,sousedce a známým to jde. mám se obrátit na poskytovatele?

vosikac*

To myslím bude zbytečné.Chyba bude buď v nastavení prohlížeče nebo v absenci nějakého doplňku či aplikace v PC.*nevi*

bena*
hodnocení

0x

No, tak ať jsme malinko chytřejší, stáhněte si RSIT a uložte ho třeba na Plochu. Spusťte program, klidně nechte nastaveno 1 month a klikněte na Continue. Proběhne sken a vytvoří se dvě zprávy (log.txt a info.txt). Měly by se otevřít v Poznámkovém bloku automaticky. Pokud se neotevřou, tak jsou automaticky uložené v adresáři C:sit. Obě zprávy mi pošlete na email honza.bencik@hotm/...

Pak uvidíme.

hodnocení

Stáhla jsem RSIT,uložila naplochu,ale zprávy se nezobrazily,hledala jsem i vyhledávačem,ale marně.Nevím,kde najdu poznámkový blok. Zkoušela jsem vyhledávačemC:sit i s log.txt ale nevím na co kliknout,vše jsem si prohlédla.Kkyž je logo na ploše,měl by jít otevřít?

bena*

Běžte do C:sit - tam by měly být dva soubory - log.txt a info.txt

Pokud ne, tak RSIT spusťte znovu.

RSIT spusťte a klikněte na Continue. Potom vyčkejte, dokud program nevykoná svojí činnost.

hodnocení

Ještě jednou chci poděkovat všem, kdo se mi tady snažil pomoct. V zoufalství a beznaděje jsem se obrátila přímo na STREAM, problém jsem vyřešila a konečně to funguje. Jsem šťastná, že to mám.

sondaw*

Co tak sem pro ostatní napsat informaci, jak jsi to nakonec vyřešila?

hodnocení

Je potřeba si nainstalovat nejnovější verzi Flash Playeru 10.1.

sondaw*

No tu radu ti dal vosika už 16.05.10 ve 22:01, zřejmě jsi nainstalovala starou verzi, vosikovi dávám bod, protože si ho zaslouží

hodnocení

Body jsem už dávno rozdala. Nestačilo pouze naistalovat jen ten Player, nehodlám to zde rozebírat.

sondaw*

Nezlob se, ale tohle je hodně sobecký přístup, hodlalas žádat o radu, ale nehodláš se s ostatními podělit s tím, jak jsi problém vyřešila. Další uživatel se stejným problémem zde teda jen najde tvoji odpověď, že to zde nehodláš rozebírat. Za tyto uživatele ti "děkuji"

hodnocení

Je to verze pro Explorer. Je nutné odinstalovat všechny Playery, pozavírat všechny okna a pak stáhnout. Podrobný postup je popsán na

adobe.com

sondaw*

Díky, tohle je běžná praxe, stáhnout verzi pro svůj operační systém a svůj prohlížeč, uložit na disk a restartovat PC (všechna okna prohlížeče musí být zavřená) a teprve instalovat FPlayer. Díky za doplnění, myslela jsem, že jsi musela dělat ještě něco jiného kromě FlashPlayeru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]