Nejste přihlášen/a.
Zdravím ctěné rádce, mám router Asus WL-500W a dneska dopoledne přestal jít na chvilku proud, po opětovném spuštění se router chová divně. Neustále jakoby "vypadává", jednu dvě minuty jde a pak komp napíše síťový kabel byl odpojen. Odpojení trvá vteřinku dvě a po deseti vteřinách nastane druhé odpojení a pak zase dvě minuty dobrý a tak stále dokola. Bohužel nemám router připojen přes záložní zdroj a tak mám podezření, že výpadek proudu poslal router do věčných lovišť, neb restart ani nahrání nejnovějšího firmware vůbec nepomohlo. Než si půjdu koupit nový, nemá tady někdo podobnou zkušenost? Nebo radu jak na to, třeba jsem ji někde při hledání rady na netu přehlédl.
Tak to gratuluji, mě pomohlo jen reinstal nové dvoutisícovky v obchodě za novy router. K tomu nová deska a nový procák .. stačilo jedno zablýsknutí. Měl jsi štěstí, já jen závistivě kývu hlavou.
Tak po jednom zablýsknutí a ne uplně blízko, spíš dál, mě odešel do věčných lovišť zdroj a na tu dlouhou cestu, asi aby mu tam nebylo smutno si vzal sebou desku s procesorem, zrovna jsem si tehdy k tomu koupil záložní zdroj a od té doby klid. Teď žádnej blesk nebyl, jen ty kluci elektrikářský vypnuli na dvě minuty proud a po spuštění to blbo. Našteští uvedení do továrního nastavení problém vyřešilo. Alespoň jsem si nahral nový firmware, jinak bych to, poučen, že když to funguje tak se do toho nehrab asi neudělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.