Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otevřít dokument v PDF

Od: libka* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
prosím o pomoc ohledně otevírání dokumentů v Pdf. Mám Windows 2000 a nainstaloval jsem si Adobe reder 9.3.0. Při otevírání dokumentů na internetu si musím dokument uložit do dokumentů, což není takový problém. Ale když chci ten dokument otevřít, tak mě to napíše (Tato verze aplikace Internet Explorer není podporována. Měl byste upgradovat aplikaci Internet Explorer na verzi 6.0.2600.0 a spustit instalaci znovu. Instalace bude nyní ukončena). Jsem z toho docela ve smrti, protože potřebuji otevírat dokumenty z Insolvenčního rajstříku a oni furt nejdou. Prosím pomoc pomoc.
Děkuji všem za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavka76*
hodnocení

3x

Nainstalujte si Foxit Reader stahuj.centrum.cz/... Program má jen 5Mega a hlavně je rychlej. Adobe jsem dávno zavrhnul. Pojede i pod W2000. IE nepouživám,ale v Lišce běhá bez problémů.

doplněno 16.05.10 18:11:

Není zač. Když můžu-pomůžu ,prý se to jednou vrátí ;)

libka*
hodnocení

Díky, díky a ještě jednou díky. Nainstaloval jsem a vše šlo otevřít.
Díky.

knopka*
hodnocení

1x

A co si nainstalovat Mozillu?

libka*
hodnocení

Mozilla nepomohla. opravdu nevím co s tím.

bena*
hodnocení

0x

No stáhněte si ten Internet Explorer 6.

Doporučuji ještě nainstalovat prográmek FoxIE, který zabezpečí Internet explorer a doplní ho o různé funkce z Mozilly Firefox a Internet Explorer 7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]