Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout video z youtube na cd nebo dvd

Od: sparcus® odpovědí: 9 změna:

Poraďte prosím. Nejsem s PC moc sběhlý a potřebuji poradit. Jaksi stáhnu z youtube video na cd nebo dvd? Děkuji. sparcus

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x
Najdi na youtube video, které chceš stáhnout a do adresního řádku připiš před youtube kick
Bude to vypadat takto:
www.kickyoutube.com
Nahoře nad videem je nabídka
formátů, do kterých jde video zkonvertovat, klikni na vybraný formát, úplně vpravo ve stejném řádku je GO!, klikni, chvilku počkej a místo toho se objeví DOWN, pak jen zadej, kam chceš video uložit a je hotovo, video stáhneš
i se zvukem, fungovalo mi to vždycky... Potom už jenom stačí vypálit stažená videa na DVD/CD

celp*
hodnocení

0x

Nainstalujte si některý z download managerů. slunecnice.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Já doporučuji použít program aTube Catcher. Stačí zadat do adresního řádku programu adresu, kde je uloženo video na Youtube a stačí zvolit, v jakém formátu bude stažené video. Potom vše stačí vypálit na nosič.

hodnocení

0x

Nebo stačí rozšíření pro Firefox DownloadHelper. Táhne do PC, potom již jen vypálit.

hodnocení

0x

Sice nejsem tazatel této otázky ale já už jsem zkoušel videa stahovat do PC aspoň 50x, bohužel bez úspěchu. *plac*

Pokud používáš prohlížeč Mozila Firefox, lze nainstalovat rozšíření pro stahování Video DownloadHelper. Mě se velmi osvědčilo.
Link na stažení slunecnice.cz/...
Nainstaluj ho do Firefoxu.
Pokud potom jsi na stránce s videem, točí se nahoře na liště ikonka tohoto rozšíření. Kliknutím se rozbalí nabídka na stažení videa.

Nebo si stáhni specielní prográmky na stahování videa - jak uvedeno výše.

sondaw*

Stahuji je pravidelně, funguje jak přes kickyoutube nebo zmiňovaný Video DownloadHelper, tak přes Internet Download manager

Ahoj,opravdu Vám funguje stahování přes kickyoutube? Mě to asi ještě před třemi měsíci šlo,ale teď jsem chtěl stahovat a nejde to. Po zadání KICK do řádku se objeví video,ale nad ním stále probíhá plese wait,ale nic se neděje. Žádná nabídka pro stahování se neobjeví. Zkuste to prosím ověřit.

re*
hodnocení

0x

Online stahování z youtube je na filsh.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]