Najdi na youtube video, které chceš stáhnout a do adresního řádku připiš před youtube kick Bude to vypadat takto: www.kickyoutube.com Nahoře nad videem je nabídka formátů, do kterých jde video zkonvertovat, klikni na vybraný formát, úplně vpravo ve stejném řádku je GO!, klikni, chvilku počkej a místo toho se objeví DOWN, pak jen zadej, kam chceš video uložit a je hotovo, video stáhneš i se zvukem, fungovalo mi to vždycky... Potom už jenom stačí vypálit stažená videa na DVD/CD
Já doporučuji použít program aTube Catcher. Stačí zadat do adresního řádku programu adresu, kde je uloženo video na Youtube a stačí zvolit, v jakém formátu bude stažené video. Potom vše stačí vypálit na nosič.
Pokud používáš prohlížeč Mozila Firefox, lze nainstalovat rozšíření pro stahování Video DownloadHelper. Mě se velmi osvědčilo. Link na stažení slunecnice.cz/... Nainstaluj ho do Firefoxu. Pokud potom jsi na stránce s videem, točí se nahoře na liště ikonka tohoto rozšíření. Kliknutím se rozbalí nabídka na stažení videa.
Nebo si stáhni specielní prográmky na stahování videa - jak uvedeno výše.
sondaw*
Stahuji je pravidelně, funguje jak přes kickyoutube nebo zmiňovaný Video DownloadHelper, tak přes Internet Download manager
Ahoj,opravdu Vám funguje stahování přes kickyoutube? Mě to asi ještě před třemi měsíci šlo,ale teď jsem chtěl stahovat a nejde to. Po zadání KICK do řádku se objeví video,ale nad ním stále probíhá plese wait,ale nic se neděje. Žádná nabídka pro stahování se neobjeví. Zkuste to prosím ověřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.