Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím. Nejsem s PC moc sběhlý a potřebuji poradit. Jaksi stáhnu z youtube video na cd nebo dvd? Děkuji. sparcus
1x
Bude to vypadat takto:
www.kickyoutube.com
Nahoře nad videem je nabídka
formátů, do kterých jde video zkonvertovat, klikni na vybraný formát, úplně vpravo ve stejném řádku je GO!, klikni, chvilku počkej a místo toho se objeví DOWN, pak jen zadej, kam chceš video uložit a je hotovo, video stáhneš
i se zvukem, fungovalo mi to vždycky... Potom už jenom stačí vypálit stažená videa na DVD/CD
0x
Sice nejsem tazatel této otázky ale já už jsem zkoušel videa stahovat do PC aspoň 50x, bohužel bez úspěchu. ![]()
Pokud používáš prohlížeč Mozila Firefox, lze nainstalovat rozšíření pro stahování Video DownloadHelper. Mě se velmi osvědčilo.
Link na stažení slunecnice.cz/...
Nainstaluj ho do Firefoxu.
Pokud potom jsi na stránce s videem, točí se nahoře na liště ikonka tohoto rozšíření. Kliknutím se rozbalí nabídka na stažení videa.
Nebo si stáhni specielní prográmky na stahování videa - jak uvedeno výše.
Stahuji je pravidelně, funguje jak přes kickyoutube nebo zmiňovaný Video DownloadHelper, tak přes Internet Download manager
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.