Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formátování flešky z FAD 32 na NTFS

Od: huf* odpovědí: 14 změna:

dobrý den, potřeboval bych naformátovat flešku z FAD 32 na NTFS kvůli stahování 3D filmů. Počítač mi stáhne jen 4GB. Musím si na to koupit zvlášt nějakou flešku která to dokáže? Mám doma dvě 16GB a 32GB EMTEC a když jsem je chtěl formátovat a změnit soubor z FAD 32 na NTFS nezobrazilo se to v nabídce abych to přepl na NTFS. Dělám někde chybu já nebo mám chtít v obchodě flešku která má v nabídce souborů i NTFS? A pak zvládne tento soubor přehrát televize 3D LG? Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tom11
hodnocení

0x

najdete program na netu,převod z FAT32 na NTFS, taky jsem to musel udělat u větších flešek, už si nepamatuji název ale určitě to najdete :)

tom11
hodnocení

0x

tom11
hodnocení

0x

no a na Google Vám vyjede spoustu dalších návodů;)

luke237
hodnocení

0x
Flashka muze byt naformatovana na libovolny souborovy system. Neni to tedy tak, ze by se pro kazdy souborovy system prodavaly jine Flashky.
Jestli to tvoje televize bude umet prehrat, zalezi jedine na televizi. Rekl bych, ze NTFS to prehravat umet nebude. FAT16/32 urcite, mozna i exFAT.
huf*
hodnocení

mohl bys mi prosimtě poradit jak tedy stáhnout film 3D který má třeba 10GB. Na PC ho nedostanu tam mám taky FAD 32, když upravím flešku nepřehraje to televize. Když to bude stahovat po part a pak se to dá dohromady nevypílím to na disk DVD. Jak to ty lidi dělají že jim to?

tom11

proč by to přehrávač nebo PC nepřehrál? Záleží přece v jakém formátu ten film stáhneš, -Avi,Wmv,a podobně.

huf*
hodnocení

at stahuji ve formátu v jakém chci vždy jak stáhnu 4GB se stahování přeruší že nemám dostatek místa na disku. Přitom místa je rtam plno. Bylo mi řečeno,že je to tím že mám na discích soubor FAD 32 a měnit celý počítač na to nemám odvahu tak hledám jiné cestičky

luke237
Kdyz my ani nevime, jake formaty USB podporuje tvoje TV. To se doctes v navodu.
K sobe si ten film muzes stahnout tak, ze si na disku vytvoris oddil naformatovany na NTFS. Bud si muzes ten svuj FAT32 premeniti na NTFS, nebo si vytvor uplne novy oddil a ten naformatuj jako NTFS. Jestli nemas na disku misto, tak si stahni nejaky "Partition Manager" a oddily na disku si prislusne uprav.

dnešní televize NTFS umí bez problému.

i můj settopbox, jeden z nejlevnějších dvoutunerů s USB co byl, umí FAT i NTFS a nemá problém ani s 500GB 2,5" USB diskem :)

luke237
Diky za info o TV a NTFS. Nevedel jsem to.
Dvoutunerovy STB mi uz z principu toho, ze je dvoutunerovy, prijde jako prinejmensim lepsi stredni trida v kategorii STB. Podpora NTFS ale i tak prekvapi. Spise bych cekal, ze Microsoft bude vice tlacit podporu exFAT.

hodnocení

0x

1) Pise se FAT - to jen, abyste to porad nepsal spatne.

2) Pokud Vam pocitac stahne jen 4GB , tak mate PEVNY DISK V POCITACI v souborovem systemu FAT32 a proto vam to vic jak 4GB nikdy nestahne...

3) Naformatovat flasku na NTFS umi primo WINDOWS, na to nepotrebujete zadny program

4) To, jestli TV umi NTFS nebo ne musite vyzkouset. Nebo napiste presny typ televize a my vam to zjistime

doplněno 11.01.13 11:54:

Jeste k bodu 2) FAT32 je omezen pouze 4GB mista ... vic proste neumi. Takze pokud nemate v PC dva disky (C: , D: ) tak jste pomerne ve svízelné situaci, protože ikdyž si připojíte k PC svůj externí disk (nafromatovany na NTFS) a zvolíte, že se má stahovaný soubor uložit rovnou na něj, tak Vám to hodí tu samou chybu, protože se soubor stahuje na pozadí do tzv. dočasného adresáře (TEMP) který je uložen na C: který je ovšem ve FAT32. Pokud Však máte i disk D: , tak je řešení v podobě odzálohování si dat někam jinam, naformátování disku D: na souborový systém NTFS a přemapování cest k TMP a TEMP adresářů na onen disk D:

Pravým ltačítkem myši kliknout na tento počítač, zvolit vlastnosti a postupovat podle obrázku

Formátování flešky z FAD 32 na NTFS
huf*
hodnocení

Typ televize LG 42LM670S a jde prosím formátovat i fleška EMTEC 16 a 32 GB? Moc děkuji

luke237
Manualy. Je to moc velke (150MB! *sok*), tak se mi to nechce stahovat.

neco malo z diskusi, co jsem prohledal:

* Přehrává filmy a fotky z externího HDD který je naformátovaný na NTFS. Pozor při registraci HDD u LG se televize snaží disk přeformátovat - smaže všechna data

* Já používám 1TB HDD NTFS na 3D filmy a flashku FAT32 na upgrade firmware

* K televizi jsem připojil svůj NTFS formátovaný disk a všechno funguje jak má

Flash disk - ano. Strcte do PC, otevrete tento pocitac, kliknete na USB dik pravym tlacitkem mysi (PTM) a najedte na FORMATOVANI. Zde zvolte spravy souborovy system a naformatujte si co potrebujete. POZOR: formatovani smaze obsah disku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]