Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný zvuk na vypáleném dvd

Od: macek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den dnes jsem svým dětem stáhla Dobu ledovou 3,když jsem jim to pak pustila tak zvuk je jak v kině můžete mi prosím doporučit nějakou stránku,kde bych si to mohla stáhnout kvalitněji?stahovalajsem to z uložto.cz a můžete mi prosím doporučit nějaké supr stránky na stahování filmů zdarma?děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavka76*
hodnocení

2x

Dobrý den. Můžete zajít do obchodu,ukradnout ho z regálu a pak se přijít pochlubit. Ono to vyjde nastejno. Pokud jste za stažení platila (což asi ne) ,tak reklamujte. Asi jsem moc neporadil,možná trochu napověděl. *nevi*

hodnocení

2x

A já myslel, že v kinech je zvuk suprový.

re*
hodnocení

2x

Skuste Warcenter.cz nebo wareznet.cz U každého příspěvku by měla být kvalita zvuku / videa.

hodnocení

2x

Pukud je zvuk špatný, tak s tím nic nenaděláte. Buď si film kupte originál, nebo ho stáhněte od jinud a znovu přepalte na DVD.

sasdax*
hodnocení

1x

Pamatujete si na tu reklamu s Maxipsem Fíkem? Jak vypadá nelegální kopie a když si koupíte originál? Stáhnout se to samozřejmě dá v dobré kvalitě, ale tady vám nikdo neřekne kde. Nepodporujeme pirátství!

fidonet*
hodnocení

1x

Stranky? Ty vám každy doporučí velmi rád ... určitě tam zadejte i ty nové filmy co ted´mají premiery ..

a stránky? ... policie ceske republiky.cz nebo mam nelegalni kopie . cz

tam jim popište problém, oni to už umí vyřešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]