Nejste přihlášen/a.
Ahoj jak prosim otestovat wifinu v notebooku? Protoze mam jeden problem v notebooku. dekuji
problem je v tom ze mam 2 notebooky jeden advent jede v pohode a druhy toshiba jede jen v prizemi kde mam router+pc+modem jakmile s notebookem [toshiba]jdu do 1 patra tak je zle vubec nic spis obcas ,ale padato hruza. advent jede i v 2 patre bez problemu tak jestli neni vadna wifina v toshibe?
doplněno 15.05.10 16:45:oba 2 ntb maji stejny programy takze firewall atd nepripada v uvahu.
Jde o dva různé stroje které mají jiné wifi karty a jiné antény. To je stejné jako když ti řeknu že bavorák pojede do nějakého kopce stovkou a divit se že favorit má co dělat padesát.
Každopádně co zkusit můžeš je změnit kanál na kterém tvá wifi jede
Prosim te mavericku udelal jsem peknou blbost potrebuji poradit jako nikdy predtim. Takze mel jsem origo windows7 premium v angline tak jsem reinstaloval windows na ultimate[7] a od te doby nemuzu najit wifi v ntb jako kdyby tam ani nebyl resim to uz od rana jsem z toho na vetvi bohuzel zpet to nemuzu dat nebo jsem nedostal cd s windows. pres reinstalaci jsem mel wifi realtek atd ted tam je jen realtek ethernet jakkoliv se chci pripojit tak ntb hlasi jen pres ethernet .
doplněno 15.05.10 22:42:ntb toshiba satellite l450 11x
Klepni si na download a najdi si svuj noťas, to tvé označení tam neni. Stáhni si tam ovladač a software pro wifi
diky uz je vse ok.
doplněno 16.05.10 22:46:ted uz vim jak na to a mam jednu podotazecku muzu si nainstalovat wifi jak chci? treba prave realtek mi nevyhovuje muzu dat jinou znacku?
doplněno 16.05.10 22:47:ted uz vim jak na to a mam jednu podotazecku muzu si nainstalovat wifi jak chci? treba prave realtek mi nevyhovuje muzu dat jinou znacku?
doplněno 16.05.10 23:08:jaky tip karet se hodi do toshiby?
doplněno 16.05.10 23:24:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.