Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otestovat wifinu?

Od: kladivo* odpovědí: 6 změna:

Ahoj jak prosim otestovat wifinu v notebooku? Protoze mam jeden problem v notebooku. dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Jaký je to problém? Předpokládám,že jsi už zkoušel připojit se na internet? :)

kladivo*
hodnocení

problem je v tom ze mam 2 notebooky jeden advent jede v pohode a druhy toshiba jede jen v prizemi kde mam router+pc+modem jakmile s notebookem [toshiba]jdu do 1 patra tak je zle vubec nic spis obcas ,ale padato hruza. advent jede i v 2 patre bez problemu tak jestli neni vadna wifina v toshibe?

doplněno 15.05.10 16:45:

oba 2 ntb maji stejny programy takze firewall atd nepripada v uvahu.

Jde o dva různé stroje které mají jiné wifi karty a jiné antény. To je stejné jako když ti řeknu že bavorák pojede do nějakého kopce stovkou a divit se že favorit má co dělat padesát.

Každopádně co zkusit můžeš je změnit kanál na kterém tvá wifi jede

kladivo*
hodnocení

Prosim te mavericku udelal jsem peknou blbost potrebuji poradit jako nikdy predtim. Takze mel jsem origo windows7 premium v angline tak jsem reinstaloval windows na ultimate[7] a od te doby nemuzu najit wifi v ntb jako kdyby tam ani nebyl resim to uz od rana jsem z toho na vetvi bohuzel zpet to nemuzu dat nebo jsem nedostal cd s windows. pres reinstalaci jsem mel wifi realtek atd ted tam je jen realtek ethernet jakkoliv se chci pripojit tak ntb hlasi jen pres ethernet .

doplněno 15.05.10 22:42:

ntb toshiba satellite l450 11x

csd.toshiba.com/...

Klepni si na download a najdi si svuj noťas, to tvé označení tam neni. Stáhni si tam ovladač a software pro wifi

kladivo*
hodnocení

diky uz je vse ok.

doplněno 16.05.10 22:46:

ted uz vim jak na to a mam jednu podotazecku muzu si nainstalovat wifi jak chci? treba prave realtek mi nevyhovuje muzu dat jinou znacku?

doplněno 16.05.10 22:47:

ted uz vim jak na to a mam jednu podotazecku muzu si nainstalovat wifi jak chci? treba prave realtek mi nevyhovuje muzu dat jinou znacku?

doplněno 16.05.10 23:08:

jaky tip karet se hodi do toshiby?

doplněno 16.05.10 23:24:

amazon.co.uk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]