Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vytvorit zalozni cd?

Od: kladivo* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mam origo window7 premium v angline a potreboval bych si zalohovat na cd jestli to pujde.Protoze se tam ted dam windows 7 ultimate v cz a origo chci mim zalohovany pro pozdejsi potreby. dekuji.

doplněno 15.05.10 11:59:

To jem ,ale lamka za chyby se omlouvam.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Asi nějak nerozumím, pokud máš originální windows, tak máš k němu snad i CD, ne?

kladivo*
hodnocení

no pondeli jsem ho kupoval a nedostal jsem nic.

doplněno 15.05.10 14:51:

Prosim te sondaw a dalsi instaloval jsem 7ultimate do D v C je porad premium7 origo, tam bohuzel mi nejede wifi nevim proc tak jem prave instaloval do D ultimate v domeni ze to bude lepsi [v C anglictina v D cestina] ,ale v D nemam vubec wifi notebooku neni snad ani instalovany jak na to? diky pres ethernet jede v D ,ale wifi tam neni.

doplněno 15.05.10 14:56:

Mame doma 2 notasy advent a toshibu ta toshiba je nova pondeli kuponana je tam problem s wifi dole v prizemi kde mam stolni pc i modes +router jede v pohode ,ale jakmile si vemu toshibu do 1patra tak je zle ,ale advent jede v pohode i v 2 patre v dome. existuje nejaky test na kvalitu wifi signalu v notebooku? jak poznam ze ve notebooku je vadny wifi?

doplněno 15.05.10 14:58:

Jsem nervozni tak pisu jak hovado omlouvam se .

S tím asi nic nenaděláš. Nb může mít jinka konstruovanou anténu a signál prostě nechytí. Pokud to jde, můžeš zkusit signál zesílt na routeru.

kladivo*
hodnocení

a co vymena sitovky?

Neptal ses na to v samostatném tématu?

No výměna síťovky může a nemusí pomoc :) Taky by ti pomohlo namontování konektoru pro externí anténu- třeba vzadu a propojení s konektorem antény na síťovce- bude tam malinkej konektor. Nevim zda jsem to jasně řekl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]