Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype, zobrazení blokování

Od: bana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

pokud je půl roku některý kontakt nečinný(offline), je možné, že si můj kontakt třeba zablokoval nebo vymazal, a já jeho kontakt přesto stále vidím? Chybí mi nějaká zpětná vazba, nebo reciprocita - chodí nějaké zprávy o blokování? Kde ověřím aktuální stav svého kontaktu u daného kontaktu?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zdravím, aktuální stav kontaktu, který je dlouhodobě offline, zjistíš jedině přímo u toho kontaktu, žádné zprávy o blokování také nechodí, jen ikonka Skypu je trvale šedá. Pokud si tě kontakt zablokoval, budeš ho mít ve svých kontaktech jako šedou ikonu tak dlouho, dokud ho z kontaktů nesmažeš.

Odblokovat kontakt můžeš jedině tehdy, pokud je blokace z tvé strany

Skype, zobrazení blokování
bana*
hodnocení

Díky za odpověď. Ale nevím, jak to mohu ověřit, když je stále offline- míněna ta trvale šedá ikonka?. Pokud na ten kontakt zašlu dotaz, doručí se mu to přes Skype a může na to odpovědět zpátky?

sondaw*

No pokud je trvale offline, tak ti těžko odpoví a pokud tě zablokoval, tak asi odpovědět nechce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]