Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle stahovat

Od: jirgeorge* odpovědí: 16 změna:

Stahuji filmy na Ulož.to!Některé filmy stáhnu na pátý pokus a některé filmy stahuji 20 krát a nepodaří se mi je stáhnout.Začíná se mi to stahovat rychlostí 20 kb/s a zmenšuje se to až se najednou stahování ukončí.Poraďte,najde se nějaký program,který by to stahování urychlil?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

1x

Datový soubor nelze stahovat rychleji,než nabízí server.Stahujte v jinou denní dobu.

doplněno 14.05.10 05:53:

Můžete vyzkoušet některý z download manažerů. stahuj.centrum.cz/...

marenka*
hodnocení

1x

Jirgeorge, zkuste nejdřív tohle...;) Pak bude jasné, jestli to náhodou není připojením, protože pak by i download manažer měl těžkou práci. *nevi*Kde nic není, ani čert nebere.

nastroje.lupa.cz/...

Jak rychle stahovat

bena*
hodnocení

0x

Stahujte v noci nebo po deváté hodině, kdy všichni buď spí nebo jsou v práci, resp. ve škole.

Doporučuji na zrychlení stahování Download Accelerator Plus. Nebo pokud hcete, aby se stahovalo na pozadí, zkuste Freerapid Downloader.

Ostatní download manažery stojí za prd.

sasdax*

Po deváte to je vytíženo nejvíc. Nejlepší je to od ráno do večera. Ale to nevyřeší jeho problém. Řekl bych že problém je s připojením. uloz.to běží normálně na cca.250 KB/s.

bena*

Já jsem myslel od devítí ráno, ne VEČER.

sondaw*

Mno pokud je ochotný si připlatit, tak jeden z nejlepších co znám je Internet Download Manager

bena*

Mám předplacené Ostré verse a tam byl Internet Download Manažer a musím říct - nic kalého.

Já jsem si koupil Download Accelerator Plus - ten je podle mého názoru nejlepší.

sondaw*

Nevím, co znamená "nic kalého", já si na něj nemohu stěžovat a stejně, jako spousta mých známých bych ho nevyměnila

A asi nebudeme sami, ale co člověk, to jiný názor i zkušenost

www.slunecnice.cz/...

bena*

Nic kalého = nic moc.

sondaw*
15.05.10 11:16

Díky :)

papene*

Co prosím znamená stahovat na pozadí?*nevi*

doplněno 14.05.10 09:27:

:) děkuji*placni*

Stahování na pozadí je funkce, která umožňuje provádění dalších operací při současném stahování více datových položek nebo dat ve velkých souborech.

Sám bych to lépe neřekl :)

manuals.playstation.net/...

fidonet*
hodnocení

0x

je veselé jak každý chce radu, ale nezadá vstupní informace. To co popisuje tazatel není agregace ale problém jiný, nejspíše špatný zdrojový server nebo omezení poskytovatele. U většiny dnešních providerů, nehraje roli kdy se připojíte abyste měli rychlost 20 kbs. Tato rychlost musí jet nonstop. Nebavíme se přece o 8000 kbs. To co popisuje bude bud´neregistrovaný uživatel ulož.to nebo tak špatný NET , že to nemá obdoby. Já mám poskytovatele trotla, ale mám rychlost stálou. Na programu nezáleží tak moc. Ohledně rychlosti skoro vůbec. Bud je komfortní a automaticky, jak pise Bena, nebo je trapně hloupý ( ten program ), ale rychlost neovlivnuje. Na rychlosti záleží, PC RAM NET a Server zdroje, popřípadě agregace a rychlostní limity ...

zahorak
hodnocení

0x

já tahám torrentama, ale ked sa pítáš na rapidshare a takéto, tam bych odporúčau si pripuacit za rychlost... A potom viužiješ aj download manažéra

pirat*

stáhni si utorrent, nato ti tých 20kb-s stačí, a viskúšaj si najít na torrentoch film nejaký kerí bi sceus vidzet, ked ti nepújde dobre to stahovaní skús sa na to opítat tvojého poskitovatela, a ked je šecko v porádku a furt to nejde bude problém medzi počítačem a modemem, resp. routerem... mjeu sem takí istí problém vím očem točím. A ked ti to pújde mám u tebja pivo *smich*

dadasek
hodnocení

0x

hoj ja stahuje pres FLASH GET A MAM RAPID SHARE ,film v DViX formatu-1,3Gb za necelich 8-9min.a nezalezi v jakou dobu.DADADA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agregace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]