Nejste přihlášen/a.
Stahuji filmy na Ulož.to!Některé filmy stáhnu na pátý pokus a některé filmy stahuji 20 krát a nepodaří se mi je stáhnout.Začíná se mi to stahovat rychlostí 20 kb/s a zmenšuje se to až se najednou stahování ukončí.Poraďte,najde se nějaký program,který by to stahování urychlil?
Datový soubor nelze stahovat rychleji,než nabízí server.Stahujte v jinou denní dobu.
doplněno 14.05.10 05:53:Můžete vyzkoušet některý z download manažerů. stahuj.centrum.cz/...
Stahujte v noci nebo po deváté hodině, kdy všichni buď spí nebo jsou v práci, resp. ve škole.
Doporučuji na zrychlení stahování Download Accelerator Plus. Nebo pokud hcete, aby se stahovalo na pozadí, zkuste Freerapid Downloader.
Ostatní download manažery stojí za prd.
Po deváte to je vytíženo nejvíc. Nejlepší je to od ráno do večera. Ale to nevyřeší jeho problém. Řekl bych že problém je s připojením. uloz.to běží normálně na cca.250 KB/s.
Mno pokud je ochotný si připlatit, tak jeden z nejlepších co znám je Internet Download Manager
Mám předplacené Ostré verse a tam byl Internet Download Manažer a musím říct - nic kalého.
Já jsem si koupil Download Accelerator Plus - ten je podle mého názoru nejlepší.
Nevím, co znamená "nic kalého", já si na něj nemohu stěžovat a stejně, jako spousta mých známých bych ho nevyměnila
A asi nebudeme sami, ale co člověk, to jiný názor i zkušenost
Stahování na pozadí je funkce, která umožňuje provádění dalších operací při současném stahování více datových položek nebo dat ve velkých souborech.
Sám bych to lépe neřekl
je veselé jak každý chce radu, ale nezadá vstupní informace. To co popisuje tazatel není agregace ale problém jiný, nejspíše špatný zdrojový server nebo omezení poskytovatele. U většiny dnešních providerů, nehraje roli kdy se připojíte abyste měli rychlost 20 kbs. Tato rychlost musí jet nonstop. Nebavíme se přece o 8000 kbs. To co popisuje bude bud´neregistrovaný uživatel ulož.to nebo tak špatný NET , že to nemá obdoby. Já mám poskytovatele trotla, ale mám rychlost stálou. Na programu nezáleží tak moc. Ohledně rychlosti skoro vůbec. Bud je komfortní a automaticky, jak pise Bena, nebo je trapně hloupý ( ten program ), ale rychlost neovlivnuje. Na rychlosti záleží, PC RAM NET a Server zdroje, popřípadě agregace a rychlostní limity ...
já tahám torrentama, ale ked sa pítáš na rapidshare a takéto, tam bych odporúčau si pripuacit za rychlost... A potom viužiješ aj download manažéra
stáhni si utorrent, nato ti tých 20kb-s stačí, a viskúšaj si najít na torrentoch film nejaký kerí bi sceus vidzet, ked ti nepújde dobre to stahovaní skús sa na to opítat tvojého poskitovatela, a ked je šecko v porádku a furt to nejde bude problém medzi počítačem a modemem, resp. routerem... mjeu sem takí istí problém vím očem točím. A ked ti to pújde mám u tebja pivo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.