Nejste přihlášen/a.
Abych se mohla připojit s počítačem na internet pořídila jsem si switch, problém je v tom, že otec ho běží vypnout ze zásuvky, kdykoliv se počítač jen chvíli nepoužívá. Prý zbytečná spotřeba energie, mě spíš přijde, že to tomu přístroji spíš škodí a moc se tím neušetří, opravdu má takovou spotřebu elektřiny?
Mám doma měřák spotřeby,tak jsem se kouknul a vidím 4 W.To,že to váš otec vypíná,nic neušetří,ale taky neuškodí.Starší lidi se těžko přesvědčují.Mé matce jsem koupil věž do kuchyně,aby mohla poslouchat oblíbenou dechovku.V režimu standby měla věž spotřebu 3 W.Sice za rok vypínáním ušetřila pár kaček,ale pořád musela ladit rádio,protože to nedrželo paměť.Přestalo ji to bavit a už to nevypíná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.