Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát hudbu na profil LIDÉ.cz

Od: jirgeorge* odpovědí: 3 změna:

Mě by zajímalo,jak dát na svůj profil v seznamce LIDÉ.cz hudbu.Aby současně z mím profilem hrála písnička.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slunicko1*
hodnocení

1x

Když se přihlásíš a půjdeš na svůj profil, dole máš nástěnku - klikneš na "přidat příspěvek"... půjdeš na www.mp3stahuj.cz, tam si vybereš písničku a zbytek podle tohoto návodu :

Pro umístění oblíbené mp3 na nástěnku lide.cz klikněte v horním menu na MP3, poté vyberte svoji oblíbenou mp3 a klikněte na ní. Otevře se Vám další nabídka pro stažení, přehrání atd. Klikněte na Play, zkopírujte Kód na web a vložte na nástěnku Vašeho profilu.

Doufám že je to srozumitelné :)

mikorka

udělala jsem to přesně podle návodu,ale vybraná mp3 mi pořád nehraje,když si najedu na svůj profil.jak dál?

pravdomluvny*

Pokud jsi udělala vše podle návodu slunicka1, mělo by to fungovat. Právě jsem to zkusil a jde to.

doplněno 10.07.10 13:22:

Ještě chci upozornit, že ozvučení profilu je sice efektní, ale u některých slabších počítačů, nebo například testovacích verzí prohlížečů může způsobovat pád prohlížeče. Někteří přátelé se pak vůbec nemusí na Tvůj profil dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]