Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s notebookem

Od: keake* odpovědí: 5 změna:

Mám takový problém a dost mě to trápí! Mám notebooku a donedávna js;em si ještě hlasitost řídíla tak že jsem zmáčks Fn a ŠPipku dolů či nahoru,. ale ted se tam na obrazovce nic nezobrazuje! NEWÍTW CO S TÍM?a ještě něco __ kdyš zmáčknu claps lock tak sem tam měla na obrazovce taky takový rámeček offline cl.lock na on _ claap.loc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Nemáte náhodou notebook asus eee?

doplněno 13.05.10 21:37:

Mě to totiž taky dělalo, když jsme šli z XP na Win 7. Hrozný problémy to tam dostat, mám pocit jestli Hotkey? Jediné co pomohlo tak byla čistá instalace Win 7 se všemi ovladači přímo od Asusu

doplněno 13.05.10 21:39:

ACPI to je ;)

doplněno 13.05.10 21:43:

Tazatel patrně zmizel... no kdyby se objevil, a má náhodou asus eee, tak tady má to, co mu chybí. dlsvr.asus.com/...

hodnocení

0x

Ano a to dělá aplikace která se naistaluje pokaždě když se přeinstaluje operační systém. Neni ten počítač přeinstalovaný?

doplněno 14.05.10 09:32:

U posledního asusu to bylo pod názvem ATK hotkey

keake*
hodnocení

ne-e nenmám jenatak ze dne na den se to stalo :(

sasdax*

Možná to udělala nějaká aktualizace Windows. Chtělo by to prohlédnout které aktualizace se vám stáhli a nainstalovali v době, kdy jste změnu zaregistrovala. Mě na HP u dotykového ovládání hlasitosti po instalaci aktualizací svítila pořád červená kontrolka u vypnutí zvuku a to ať už byl zaplý, či vyplý. Tlačítko fungovalo, jenom to pořád svítilo červeně. Po odinstalaci tohoto update na starší verzi vše zase funguje normálně.

uda1966*
hodnocení

0x

Pravděpodobně máte poškozen podpůrný program který toto umožňuje. Mrkněte na stránky výrobce a přeinstalujte.

Chtělo by to přesněji model notebooku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]