Nejste přihlášen/a.
Vlatním router izcmomax WA-2204A-TX mám ho nastaven a funguje ,ale potřeboval bych změnit na nastavení protože wifina je nastavena na 1 notebook a nic jiného se nepřipojí když zadám adresu 192.168.1.1 tak to vyžaduje jméno a heslo nastavoval to jeden bývalí znamí.Jestli by pomohl reset routeru ,ale mám obavi že bych to poto nezvládl nastavit mám internet klasiku od upc z modemu do routeru a kabelem do pc a wifi do ntb ale potřeboval bych aby se dal připojit např telefon,psp díky za odpověd
zde je navod na vas router avonet.cz/...
po restartu tovarnich nastaveni byva login:admin a heslo:admin
TAK JSEM TO RESTARTOVAL ALE NEJDE MI TO NASTAVIT DO MENU SE DOSTANU ALE NEVIM JAK MÁM INTERNET OD UPC TAHÁM TO S MODEMU DO ROUTRU.
Najdi si smlouvu od upc, bude tam konfigurace sítě- ip, maska, brána a dns, to vše napíšeš do toho menu kde je WAN. To je to nejpodstatnější nastavení, zybtek můžem řešit pak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.