Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém z routrem izcomax

Od: y1ng* odpovědí: 6 změna:

Vlatním router izcmomax WA-2204A-TX mám ho nastaven a funguje ,ale potřeboval bych změnit na nastavení protože wifina je nastavena na 1 notebook a nic jiného se nepřipojí když zadám adresu 192.168.1.1 tak to vyžaduje jméno a heslo nastavoval to jeden bývalí znamí.Jestli by pomohl reset routeru ,ale mám obavi že bych to poto nezvládl nastavit mám internet klasiku od upc z modemu do routeru a kabelem do pc a wifi do ntb ale potřeboval bych aby se dal připojit např telefon,psp díky za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud nebylo heslo ani jméno změněno, nechej obě pole prázdné a jen klikni na OK.

bender*
hodnocení

2x

zde je navod na vas router avonet.cz/...

po restartu tovarnich nastaveni byva login:admin a heslo:admin

y1ng*
hodnocení

Díky heslo bylo asi změněno tak budu muset reset díky za navod to bych měl zvládnout.

y1ng*
hodnocení

TAK JSEM TO RESTARTOVAL ALE NEJDE MI TO NASTAVIT DO MENU SE DOSTANU ALE NEVIM JAK MÁM INTERNET OD UPC TAHÁM TO S MODEMU DO ROUTRU.

Najdi si smlouvu od upc, bude tam konfigurace sítě- ip, maska, brána a dns, to vše napíšeš do toho menu kde je WAN. To je to nejpodstatnější nastavení, zybtek můžem řešit pak

y1ng*
hodnocení

Tak jse mi to pevedlo zjistil jsem že tam musim dát dhcp a vyplnit hostname a pak už to naběhlo samo.Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]