Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snood - zaplacení

Od: patronka* odpovědí: 3 změna:

Oblíbila jsem si hru Snood,ale omylem jsem ji odinstalovala a CD už nemám k dispozici.Bylo to v kolekci "Nejlepší hry"a asi 8 CD stálo 150.- Kč.Teď vidím jako jedinou možnost ji koupit od www.snood.com,ale nevím jak se to platí a jak v USD.Zatím jsem si stáhla jakousi demoverzi, takže sice hraju,ale pořád mne nabádají k zaplacení.Prosím o radu jak zaplatit,nebo jinak hru získat.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

2x
patronka*
hodnocení

Nevím,jestli se mi podařilo odkliknout "dobrá odpověď",ale skutečně byla.Jsem šťastná a mám radost ze života(já vím,kvůli takové zdánlivé maličkosti).Moc a moc děkuji
sasdax*

Pochopil jsem to tedy tak, že to opravdu byla ta hra co jste chtěla. Já to totiž nezkoušel stáhnout. 2x legální to zrovna není. Ale to pssssst :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]