Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji pomoc s jednou věcí. V počítači jsem měla nastavené, aby se určité soubory, soubory v archivu (souboru .rar) otevíraly pomocí programu WinRar nebo 7-zip. Tzn. že po stažení měl tento soubor prázdnou ikonku (jakoby neznámý formát). Jenže někdo jiný si u daného počítače hrál a nastavil, aby se soubory zabalené v archivu vždycky otevíraly pomocí programu VLC. Počítač si to zapamatoval a u souborů tohoto typu se zobrazila ikonka VLC. Jenže mě osobně se to velmi plete, nevím, jestli je soubor opravu zvukový či video soubor nebo je to soubor zabalený v archivu. Chtěla jsem se zeptat, jde to nějak hodit zpátky? Aby soubory v archivu byly jakoby neznámé a nebyla tak ikonka VLC. Vím, že se to může přes vlastnosti daného souboru a tam vybrat určitý program, jenže potíž je v tom, že je již trvale zaškrtlé (neoddělatelné) políčko používat pro všechny podobné souboru VLC. Předem díky za návrhy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.